Lækker venindefrokost i skønne København

Venindetid betyder hyggetid, snakketid, men også tid til dig selv. Med et medlemskab hos Ældre Sagen har du muligheden for at invitere dine veninder ud til en god frokost, hvor I kan forsvinde ind i jeres univers og hyggesludre om gamle dage, mens I nyder et koldt glas rosé.

Venindefrokost i indre København

Skal du og veninderne ud og nyde forårssolen i indre København, så kan vi varmt anbefale jer at kigge forbi Gråbrødre Torv, hvor Ældre Sagen har flere samarbejdspartnere. På en solskinsdag kan I sidde udenfor og nyde et glas kold hvidvin, inden I får serveret en lækker venindefrokost.

På Gråbrødretorv kan I besøge Café G, der har en afslappet atmosfære, hvor I kan sidde og hyggesludre i timevis.

I kan komme tidligt og prøve den store brunchbuffet, hvor I både kan få caffé latté samt et glas bobler til. Eller I kan prøve en af de lækre frokostretter. På Café G er der et stort udendørsområde med varmelamper, der gør det muligt at sidde ude hele året.

Eller I kan besøge Bøf & Ost, der serverer franske brasserieretter af sæsonens råvarer. Nyd et glas rødvin fra Bourgogne, mens I indtager en lækker frokost eller middag sammen. Der er rig mulighed for at nyde forskelligt kød og slutte måltidet af med enten ost eller en lækker dessert.

Lækker venindefrokost i farverige Nyhavn

Skal der mere farve på frokosten til dig og veninderne, så bør I kigge forbi Nyhavn, hvor Ældre Sagen også har flere samarbejder med gode cafeer og restauranter. I Nyhavn er det den danske frokostklassiker over dem alle, der serveres - nemlig smørrebrød. Der er rig mulighed for at få sig en sild med en frisk snaps til, et stykke med dansk rødspættefilet eller en lun leverpostej med bacon og svampe på toppen.

I de lune forårs- og sommermåneder kan I nyde stemningen udenfor. I kan bl.a. besøge Nyhavns Færgekro, Café Heering eller Cap Horn. I Nyhavn går man aldrig forgæves efter hverken god stemning, lækker mad eller en kold rosé med veninderne.

Gode rabatter på venindefrokoster i København og omegn.

Med et medlemskab hos Ældre Sagen kan du få rabat på op til fire personer, når I spiser ude, så der er rig mulighed for at tage dine veninder under armen og byde dem på en god pigefrokost i København.

Uanset om det er smørrebrød, lune retter, brunch eller bare et glas rosé og sludder, så kan du finde det hos Ældre Sagen.

Vi får løbende nye samarbejdspartnere, der står klar til at servere lækker mad til dig og dine veninder til gode priser. Bor du udenfor København, går du ikke forgæves. Vi har masser af steder, du og dine veninder kan nyde hinandens selskab uden for København.

Se vores udvalg på hele Sjælland her

Sidst opdateret 12.02.2021