Trap Danmark bogværk i 34 bind

Medlemspris

11.495 kr. medlemspris ved kontant éngangsbetaling. Normalpris 12.775 kr.

medlemspris i rater

Betaling i 13 månedlige rater:  12.880 kr. Spar 1.464 ift. normal ratepris.
Læs mere nederst på siden.

Rabat

1.280 kr. - 1.464 kr.

Bemærk

Oplys dit medlemsnummer hos Ældre Sagen på online-formularen ved bestilling.

Samarbejdspartner

Trap Danmark

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Bestil abonnement

Info om partner

Trap Danmark
Tlf.: 25 84 33 27
E-mail: abonnement@trap.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan gør du

Abonnementet tegnes ved at klikke og bestille her og udfylde formularen.

I feltet ’Intern reference’ skal du skrive ’Ældresagen + dit medlemsnummer’ for at kunne få tilbuddet.

Som medlem af Ældre Sagen kan du abonnere på Trap Danmarks bogværk til særpris. Få bindene tilsendt omkostningsfrit til din hjemmeadresse, efterhånden som de udkommer.

"Trap Danmark 6. udgave", der udgives frem til slutningen af 2021, er en uundværlig samling af viden for dig, der gerne vil have et indgående kendskab til den natur, historie og kultur, som danner grundlag for den videre udvikling af Danmark. Hvad enten du ønsker oplysninger om rådhuset i Ebeltoft, Tøndermarskens dyreliv, Nørrebros historie, Middelfarts erhvervsstruktur, Bornholms vandfald eller lollandske dialekter, finder du svaret her.

Trap Danmark bygger på en lang og helt enestående tradition. Den første udgave af "Statistisk-topographisk Beskrivelse af Kongeriget Danmark", siden kendt som "Trap Danmark", var forfattet af Frederik 7.s kabinetssekretær Jens Peter Trap og udkom 1856-60. Værket er blevet opdateret fire gange, men det er omkring et halvt århundrede siden sidst. 

Derfor udgives nu en fuldstændig nytænkt og nyskrevet version, der beskriver hele landet i 34 bind. Sidste bind forventes at udkomme ultimo 2021. Udgivelsen af 6. udgave er støttet af Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond samt G.E.C. Gads Fond. H.K.H. Kronprinsen er protektor. 
Abonnementet på bogværket kan benyttes til dig selv eller du kan give et abonnement i gave. Giv det til én, du har lyst til at forære et helt univers af levende fortællinger, dybdegående beskrivelser og leksikale informationer om Danmark. Én, der skal have mulighed for at "Opdage Danmark – med Trap" resten af livet.

Om bogværket

Den 6. udgave af Trap Danmark er en velskrevet, sammenhængende og illustreret fortælling om landets 98 kommuner. Det er en kurateret beskrivelse af Danmark, hvor Trap Danmarks fagredaktion i samråd med flere hundrede nationale og lokale forskere og eksperter har udvalgt det væsentligste – det mest almindelige og det mest specielle – for de enkelte kommuner. Indholdet i bogværket er skrevet af et stort hold af landets førende forskere og eksperter, redigeret af fagredaktører og valideret af eksterne fagkonsulenter. Desuden har Trap Danmarks Faglige Råd fastlagt de overordnede redaktionelle principper og kriterier. Den 6. trykte udgave indeholder nye fagområder og adskiller sig markant fra den 5. udgave, der beskrev alle landets lokaliteter og nærmest kan betegnes som en database trykt på papir.

Anmeldelse:

6 stjerner i Nordjyske Stiftstidende, 26. oktober 2017:
“Værket holder standarden fra de første bind, og den er helt på toppen… Om bogen kan der kun siges godt. Der er skrevet smukt, koncist, indsigtsfuldt, der er disponeret og redigeret med stor overskuelighed, billederne er smukke, beskrivende og stemningsfulde, og et væld af kort, grafer og tabeller forøger på overskuelig vis informationsmængden.”

Ved ratebetaling af 12.880 kr.

Der betales 13 rater over 13 fortløbende måneder. Første rate er på 4.000 kr. De efterfølgende 12 rater er på 740 kr. for medlemmer af Ældre Sagen. Ratebetaling for ikke-medlemmer udgør 4000 kr. +12 måneder x 862 kr.. Således sparer medlemmer af Ældre Sagen 1.464 kr. ift. normal ratebetaling

Abonnementet inkluderer:

  • Bogværket på 34 bind sendt til din hjemmeadresse i Danmark, efterhånden som bindene udkommer.
  • Særligt nyhedsbrev til abonnenter.
  • 20% rabat på ekstra bind og bøger fra Trap Danmark (f.eks. til gavebrug).
  • Invitationer til receptioner og relevante begivenheder.