Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Rabat hos SPORTMASTER

SPORTMASTER har i mange år leveret tøj, sko, udstyr og god service til de mange danskere, der ser sport som et vigtigt element i hverdagen. Nu får du 15% rabat som medlem i Ældre Sagen på vare der ikke i forvejen er nedsat.

Samarbejdspartner

Sportmaster

Rabat

15% på alle varer, dog ikke nedsatte, medlemspriser, gavekort, og udvalgte varer (som elektronik, særkollektioner etc.).

Bemærk

Gælder kun i butikkerne og ikke på deres webshop, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Tilbuddet udløber den 31. januar 2023.

Tilbuddet

Gælder i alle Sportmaster butikkerne.

Vis på kort

Flere steder
Vis tilbud på kort

Kæmpe udvalg til sport og fritid - Til glæde for alle sportsglade

SPORTMASTER har i mange år leveret tøj, sko, udstyr og god service til de mange danskere, der ser sport som et vigtigt element i hverdagen. For siden 1979 har kæden solgt det gode grej til både hyggemotionisten, der løber en tur et par gange om ugen og til topatleten, der vil i mål som den første hver gang.

Produkter og brands

Hvis du er på jagt efter produkter fra de stærkeste brands i verden, er SPORTMASTER det rette sted at gå på opdagelse. For med brands som adidas, Nike, Hummel, Asics og mange flere er der sportsudstyr til den helt store guldmedalje, som giver dig muligheden for at komme ud og svede på banerne, løberuterne eller i fitnesscentrene.

Udvalget bliver hele tiden fornyet, så alle de nyeste teknologier og egenskaber hjælper dig igennem de tunge løft, løbeturene på 5 kilometer eller er med til at sende et saksespark op i krydset i 90. minut.

På trods af de mange år på bagen er der konstant udvikling i SPORTMASTER. Her har man udstyret til nye og populære sportsgrene som padel – ligesom man har udstyret til de mere klassiske og velkendte sportsgrene som håndbold, badminton og fodbold. Fodboldstøvlerne kan endda leveres med emojis trykt på. Vi er jo i 2021.

Service og tilfredshedsgaranti

I SPORTMASTER sætter man altid kundens behov i fokus. Medarbejderne i de 75 butikker landet over er vilde med at give kunderne den rådgivning, der sikrer, at de får det optimale udstyr til deres sport, så motivationen til at motionere altid er i top. Og det skal motivationen være året rundt.

Medarbejderne kan også snildt finde det udstyr, der kan fylde garderoben godt op til efterårets og vinterens tvivlsomme vejr, hvad enten det er de vandtætte løbesko eller den varme vinterjakke til hverdagen, du har brug for.

Kunden skal altid være tilfreds. Tilfredshedsgarantien sikrer, at du har 30 dages mulighed for at bytte, hvis skoen ikke sad lige i skabet alligevel, mens du også får 365 dages bytteservice fra dagen, du køber produktet.

Prismatch

Man matcher også prisen, hvis du har fundet et produkt billigere andetsteds, og helst vil købe det hos SPORTMASTER. Det betyder, at du altid får det til den laveste pris, når du handler hos SPORTMASTER.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Gælder i alle Sportmaster butikker
  • Fremvis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort

Kontaktoplysninger

Telefon: 89 87 36 36
E-mail: kundeservice@sportmaster.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem