Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tilbud på ost

Ost fra de mest kvalitetsbevidste producenter i Europa. Få den fulde oplevelse med en beskrivelse af ostens historie og råd til den optimale servering.

Samarbejdspartner

Osteposten.dk

Rabat

10% på alle varer.

Fragt

69 kr. uanset hvilke varer eller abonnement du vælger.

Tilbuddet

Gælder på alle oste og på oste-abonnementer.

En ost er ikke bare en ost

En kvalitetsost er resultatet af de råvarer osten skabes af, de omgivelser den modnes i og det håndværk og erfaring der tilsammen udvikler den. Hos Osteposten har de nøje udvalgt de bedste kvalitetsoste så du får ikke bare en ost - men den bedste ost! Deres produkter er lavet efter traditionelle metoder, af passionerede bønder og med respekt for natur og dyrevelfærd.

Gå på opdagelse

Hvis du vælger et abonnement kan du hver måned modtage fire af sæsonens bedste håndværksoste sammen med en beskrivelse af ostenes historie, produktion, karakteristik og mest optimale servering, så du kan få den fulde oplevelse. De er ikke kun dedikeret til at give dig vidunderlige smagsoplevelser, de brænder også for at kommunikere ostebøndernes kulturarv. Du kan naturligvis også bare selv vælge din favorit

Friskhed

Osteposten.dk får friske leveringer fra deres producenter en gang om ugen, og straks derefter sendes osten til dig. På den måde kan de forsyne dig med de friskeste produkter og dermed den bedste smagsoplevelse. Deres specieldesignede emballage og logistikløsning sikrer, at ostene bevarer deres friskhed.

Levering

Deres oste er pakket på traditionel vis i saran film for at bevare kvalitet og friskhed. Dine oste transporteres i en isoterm boks, som nedkøles med is-gel, hvilket holder temperaturen mellem 4°C og 8°C i 48 timer.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 53 69 12 88
E-mail: info@osteposten.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem