Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Rabat på græsplænepleje fra Nanostone

Få en smuk græsplæne til sommer, lad Nanostone komme på besøg og sørge for den bliver plejet, gødet så den er klar til en ny sæson. Vælg mellem to forskellige løsninger. Som medlem af Ældre Sagen får du minimum 10% rabat.

Samarbejdspartner

Nanostone

Medlemspris

Fra 890 kr. ved 2 besøg og fra 1.305 kr. ved 3 besøg. Gælder for græsplæne op til 125m2. Se flere rabateksempler nedenfor.

Rabat

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner.

Tilbuddet

Gælder resten af 2022.

Bemærk

Servicen udføres mellem marts og oktober måned alt efter valget af antal besøg.Imellem vores besøg hos dig, vil der går mellem 45-60 dage førend de kommer igen. Besøget kræver adgang til haven.

Det betyder derfor ikke, at det er et krav at du er hjemme medmindre, at du har lås på til haven eller, hvis de skal igennem huset, for at komme til haven.

Vis på kort

Flere steder
Vis tilbud på kort

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer 2 eller 3 besøg alt efter hvad du vælger. Ved de 2-3 besøg kommer de og gøder græsset, sprøjter for ukrudt samt eftersår bare pletter. Skulle du have mos i plænen,  gøder de også således, at det forsvinder.

 • Grundpakken er på 2 besøg som har en virkningsperiode på 6 måneder.
 • Luksuspakken er på 3 besøg og har en virkningsperiode på 9 måneder.

Rabatsatserne som vist herunder ift. antal m2 græsplæne:

 • 10% 0-399 m2
 • 15% 400 - 599 m2
 • 25% 600 - 799 m2
 • 35% 800 - 1199 m2
 • 45% 1200 - 1999 m2
 • 55% 2000 - 10000 m2

Trænger din græsplæne til lidt ekstra pleje?

Er din græsplæne kedelig, misfarvet eller fyldt med mos? Eller måske alle tre ting? Det har Nanostone hørt før, og bare rolig – den klarer de. Nanostone er nemlig eksperter på området, og de bruger de bedste produkter på markedet til lige netop den slags opgaver. 

Nanostone A/S plejer din plæne således, at den bliver lækker og grøn. Hos Nanostone kan du vælge mellem en grundpakke på 2 besøg og en luksuspakke på 3 besøg. Begge pakker skaber en grøn og flot græsplæne hos dig. Den primære forskel på servicepakkerne ligger i virkningsperioden. 

 • Grundpakken inkluderer: 2 servicebesøg i løbet af en sæson og har virkning i ca. 6 måneder.
 • Luksuspakken inkluderer: 3 servicebesøg i løbet af en sæson og har virkning i ca. 9 måneder.

Uanset dit valg, vil du få en grøn og flot græsplæne, leveret af deres professionelle greenkeeperteam. 

Sådan foregår det

Processen foregår således, at du først udfylder en tilbudsformular eller ringer ind til deres kundeservice. Herefter vil din have opmåles via satellitbilleder, og prisen afhænger derfor af, hvordan din plæne er udformet samt størrelsen. Har du valgt at benytte dig af deres tilbudsformular, så vil de kontakte dig inden for 24 timer via mail, med et tilbud på din plæne. Vælger du at acceptere tilbuddet, sender de dig en ordrebekræftelse og så skal du bare vente på, at de kommer ud til dig og din plæne.

Når greenkeeperen kommer ud i din have, vil du blive mødt at et smilende team på to. De to greenkeepere vil gå i gang med at udføre servicen, hvor de vil sprøjte hele haven for ukrudt samt gøde hele din plæne. Derudover vil de efterså de bare pletter der nu engang måtte være. Efter deres service vil du modtage en vejledning af greenkeeperen, som beskriver meget nøje, hvordan du bedst vedligeholder din plæne. Efter 45-60 dage vil du igen få besøg af greenkeeperen, som endnu engang vil udføre servicen hos dig. Skulle du have nogen spørgsmål imens de er hos dig, så vil greenkeeperen meget gerne svare på dem.

Har du en hund eller får du tit dine børnebørn på besøg, så er der intet at bekymre sig om. Produkterne er ikke skadelige for husdyr og mennesker. Du vil kunne opleve, at din hund vil rulle sig i græsset, fordi den kan lide lugten af gødningen. Derfor anbefales det, at du venter med at brug plænen og lukke hunden ud til en time efter de har været på besøg.

Betalingsordningen er opdelt efter hvert besøg, og du betaler derfor kun for et besøg ad gangen, og aldrig forud. 

 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Kontakt Nanostone på 22 22 00 20
 • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 22 00 20
E-mail: info@nanostone.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem