Boxershorts bløde som silke

Rabat

33% rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

499 kr. for 6 par Grafentech-boxershorts. Prisen er inkl. fragt.

Samarbejdspartner

Barberskabet.dk
Online

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Barberskabet.dk
Tlf.: +4589884942
E-mail: kontakt@barberskabet.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb boxershorts

Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor, klik ok og få adgang til bestillings linket.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Hvorfor købe vores Grafen-Tech boxershorts?

Grafentech

Grafentech-boxershorts indeholder det revolutionerende og nyligt udviklede materiale kaldet Grafen. Grafen, som består af atomtynde kulstofflager opbygget i sekskanter, har mange fordelagtige egenskaber. Svedtransporterende: Når du sveder, så vil Grafentech-boxershortsene fordele sveden hurtigt og effektivt, så dine boxershorts altid føles tørre og komfortable, uanset situation.

Antibakterielle

Boxershortsene består af 93 % modal, som både er temperaturregulerende og utrolig hurtigtørrende, hvilket mindsker bakteriel dannelse markant og dermed giver den effektive antibakterielle egenskab. Det betyder mindre fugtige boxershorts, færre bakterier og bedre hygiejne.

Ekstremt komfortable

Modal er langt blødere og lettere end bomuld, hvilket gør, at disse boxershorts føles meget lette og luftige at have på. Modal er flere steder blevet beskrevet som det blødeste stof i verden. Derudover holder boxershortsene sin pasform og elasticitet efter gentagen vask. 

Bæredygtigt materiale

Modal er et naturlig materiale, som udvindes af træfibre fra bøgetræer og derefter spindes til garn. Det er langt mere miljøvenligt end bomuld, da der bruges op til 20 gange mindre vand ved produktionen. Modalmaterialet er CO2-neutralt.