Overnat på The Falcon Hotel

Rabat

15% rabat på overnatning for 2 personer i delt dobbeltværelse med lækker morgenmad.

Ankomst

Rabatten gives i perioden 1. oktober-30. maj og kan ikke bruges i skoleferier, vinterferien, efterårsferien, påske og juleferie.

Bemærk

Hotellet appellerer desværre ikke til gangbesværede, da der er mange niveauforskelle og trapper  samt gåafstand imellem bygninger og reception/ restaurant.

Samarbejdspartner

The Falcon Hotel
Allinge

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

The Falcon Hotel
Strandvejen 99, 3770 Allinge
Tlf.: 52 19 30 37
E-mail: info@thefalconhotel.dk

Bestil overnatning

Hvis du har spørgsmål til tilbuddet eller gerne vil booke et ophold hos The Falcon Hotel, så kontakt dem på tlf. eller e-mail så vil de være dig behjælpelig. 

Book online klik her

Bemærk

For at opnå rabatten skal du oplyse dit medlemskab af Ældre Sagen ved bestilling og vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort ved betaling.

Som et møde mellem Karen Blixen og Indiana Jones!

På The Falcon Hotel banker alles hjerter for at rejse, at jage, at opdage. Her smækker eventyrere benene op med en vintage bourbon i hånden og en rejsejournal i skødet. Godt brugt efter at have udfordret sig selv i naturen – lige udenfor hoteldøren. 

På det gamle hotel i Sandvig er luksus de gode historier, den varme colonial chic stemning og naturoplevelserne – forvent ikke et gennemrenoveret hotel, for det er i sprækkerne, sjælen gemmer sig. The Falcon Hotel byder på sit helt eget univers af patina, personlighed og udstoppede dyr. Ret enestående i Danmark og især på Bornholm.  

The Falcon Hotel ligger i Sandvig omgivet af Nordbornholms rå natur. Udsynet til Østersøen er uforstyrret, både når den viser tænder og er blikstille. Det er den sjældent.  I byens baghave finder du Hammerknuden med ruinen Hammershus, og du kan nyde synet af Bornholms fantastisk natur fra Hotellet. 

Om morgenen  kan du ofte se rovfugle højt hævet over området, og om eftermiddagen strækker hugormene sig dovent i lyngen mellem klipperne. Ved aftentid kommer jylkattene ud, så vær på vagt! 

The Falcon Hotel er et dansk ejet Boutique Hotel, skabt af Mette og Martin. Martin er uddannet falkoner, tidligere danmarksmester i skydning, jæger og en ægte outdoor mand, og Mette er oplevelsesjæger, igangsætter og hotelnørd, tilsammen gør de deres bedste for at skabe en eventyrlig oplevelse for deres gæster. 

Har du lyst til at se Mette og Martins historie om tilblivelsen af hotellet så klik her

Aktiv ferie på Bornholm

Når du bor på The Falcon Hotel og er i Allinge-Sandvig, har du alle muligheder for at være aktiv om det er en tur i bølgen blå, så skal du blot over vejen. Der er også mulighed for smukke cykle- eller vandreturer. Du skulle fx unde dig selv at tage turen rundt om Hammerknuden.

Hammerknuden Rundt – 7 km på ca. 2-3 timer

Tag med på den fantastiske vandretur rundt om Hammerknuden på den nordlige del af Bornholm. For at gå turen, skal bentøjet være i orden, men er de det, er turen det hele værd. Turen starter næsten, når du kommer ud af døren fra hotellet, du skal blot lige ned til Hammerhavnen
og så er det ellers med at kridte skoene og huske vanddunken.