Oplevelser på Københavns Kanaler

Rabat

20% på udvalgte temature, se nærmere herunder.

Kanalrundfart med tema

Få en helt særlig oplevelse på din kanalrundfart.

Samarbejdspartner

Stromma Danmark
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Stromma Danmark
Tlf.: 32 96 30 00
E-mail: info@stromma.dk

Alle billetter sælges online via nedenstående link, hvor turene løbende bliver offentliggjort.

Anvend rabatkoden "SAGEN20", når du køber billetter.

Se ture og køb billetter

Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på udvalgte temature med Stromma Danmark på Københavns kanaler. 

På Strommas temature i Københavns kanaler tilbydes underholdning for enhver smag. Der er også ture for børn og barnlige sjæle.

Eksempler på temature:

 • Blod, Sukker & Peber
  Kom med på sejltur i 1700-tallets København og hør historier fra dengang, hvor skibene var lastet med rigdom, grådighed og hovmod. Sammen med historiker Jens-Ulrich Nielsen sejler vi ud i havnen og undersøger vores synlige og usynlige historie, der gemmer sig i havnens pakhuse. Undervejs på turen vil vi gøre holdt og forlade båden for at dykke endnu længere ned i historien.
  Dato: 9. maj kl. 13.00 og 30. maj kl. 13.00
 • Slaget på Reden
  Bliv klogere på kampen om København hvor modige og kampdygtige, men uerfarne borgere stod ved kanonerne og skulle forsvare byen mod englænderne. En sand historie om heltemod og snarrådighed. Den historiske tur går først rundt om Holmen, for derefter at sejle til Trekroner, hvor vi går i land og hører om britiske Lord Nelsens plan for at knække den danske modstand. Til sidst går turen forbi Det Vestindiske Pakhus og Amalienborg, hvor freden blev underskrevet efter syv dramatiske dage med forhandlinger.
  Dato: 21. maj kl. 13.00 og 30. maj kl. 11.00
 • ”Giv mig en hovedstad!”
  Stromma’s egen flådehistoriker byder velkommen ombord til en sejltur i de snævre kanaler og fortællingen om Kong Christian d. 4 med de store visioner og det store ego, hvis præg på København stadig kan ses den dag i dag. Undervejs på turen gør vi holdt ved tøjhuskaréen, der ligger ved Det Kongelige Bibliotek. Her forlader vi båden for en stund og dykker længere ned i historien.
  Dato: 9. maj kl. 11.00 og 21. maj kl. 15.00

Der kommer løbende nye temature og en del af turene er sæsonbestemte. Du kan altid se alle aktuelle ture via bestillingslinket.