St. Michaelsberg Gastropub

tilbuddet

Gælder tirsdag.

Rabat

25% på menukortet.

bemærk

Se betingelserne nederst på siden.

Samarbejdspartner

St. Michaelsberg Gastropub

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil bord

Info om partner

St. Michaelsberg Gastropub
Søndergade 20a, 8600 Silkeborg
Tlf.: 88 44 34 43
E-mail: info@stmichaelsberg.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Åbningstider

Tirsdag til lørdag fra kl. 11.30.
Søndag og mandag: lukket

bemærk

Tilbuddet gælder for kortholder samt op til 3 gæster. Ved familiemedlemskab op til 6 gæster.

Når du bestiller maden i restauranten skal du huske at meddele, at du er medlem af Ældre Sagen.  

St. Michaelsberg skaber rammen for dit næste restaurantbesøg. St-Michaelsberg er en gastropub med fokus på god mad og god øl. Få rabat på maden om tirsdagen.

Restauranten finder du  i Silkeborg, den er opkaldt efter det tyske ølbryggeri af samme navn. Her serveres mad i flotte omgivelser, som får dig til at slappe af og nyde dit selskab i en dynamisk og rar atmosfære.

Det er vigtigt, at du føler dig værdsat, når du besøger gastropubben. Derfor vil du møde nogle kompetente og smilende medarbejdere, som byder dig velkommen. De tager hånd om  gæsterne under hele besøget og de søger for, at du og dit selskab får stillet jeres behov. Atmosfæren er afslappet, og du er mere end velkommen til at komme op i baren og beslutte dig for, hvilken af de mange fadølshaner du kunne tænke dig at prøve – her er noget for enhver smag. Menukort råder over mange forskellige retter, og du kan både smage en god saftig burger eller en traditionel wienerschnitzel.

Ældgamle traditioner i nye omgivelser 

St. Michaelsberg har en stor passion for fadøl og god mad under et tag. Traditioner og innovation er bryggeriets værdisæt, hvilket personalet hos St. Michaelsberg restaurant arbejder ud fra. Derfor er menukortet opbygget efter samme værdisæt, således du, som gæst, får en anderledes og ny oplevelse. Du finder i alt 15 forskellige fadølshaner, som serverer en klassisk kold øl brygget efter ældgamle traditioner. Derfor har du rig mulighed for at afprøve flere forskellige smage og finde din favorit.

Kig forbi i Silkeborg

Med den centrale placering i Silkeborg kan du besøge gastropubben, når du har brug for en velfortjent pause eller søger en ny smagsmæssig madoplevelse. De står klar til at servere en kold og forfriskende fadøl eller tilberede en tyskinspireret middag.

Spis ude med Ældre Sagen

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på restauranten på udvalgte dage.

Restauranten giver 25% på menukort og andre skiltede priser på mad.

  1. Rabatten gælder ikke drikke- eller tobaksvarer.
  2. Du skal vise et gyldigt Ældre Sagen-medlemskort, når du bestiller maden.
  3. Tilbuddet gælder for kortholder samt op til 3 gæster - ved familiemedlemskab op til 6 gæster. Tilbuddet gælder ikke, hvis du bestiller til selskaber større end ovennævnte antal, heller ikke ved fremvisning af flere medlemskort i et selskab.
  4. Når du bestiller maden i restauranten, skal du huske at meddele, at du er medlem af Ældre Sagen.  
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer.