Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Spis ude på Restaurant Peder Oxe

Nyd en frokost eller middag på den fransk-inspirerede restaurant Peder Oxe. Restauranten ligger i hjertet af København på det smukke Gråbrødretorv.

Samarbejdspartner

Restaurant Peder Oxe

Rabat

Få 25% rabat på maden søndag-onsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelse

Rabatten gælder ikke i perioden fra den 15. november til og med den 1. januar.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor både mad og drikkevarer indgår.

Vis på kort

København K
Vis tilbud på kort

Spis ude - på Restaurant Peder Oxe

Hos Peder Oxe er I lige velkomne, hvad enten I vælger en lille frokostret eller en større menu. Vi ønsker, at I skal føle jer veltilpas i en livsglad og hyggelig atmosfære.

På det skønne Gråbrødretorv i indre København ligger Peder Oxe – og det har de gjort siden december 1975. 

Hos Peder Oxe tilbyder vi hver dag et udvalg af forretter, hovedretter, oste og desserter, og til frokost er der også mulighed for at vælge frisksmurt, dansk smørrebrød. Menuen, der tilpasses sæsonens udbud af friske råvarer, er inspireret af det danske og franske køkken og har især fokus på det gode stykke kød. Desuden byder vi på et salatbord med årstidens friske grøntsager, enkelt tilbehør og klassiske, hjemmelavede dressinger.

Restaurantens hyggelige indretning blev skabt i samarbejde med den kendte danske designer Niels Prahm. Interiøret er klassisk og stilrent med hvide duge på bordene, højt til loftet, lyse vægge og udvalgte, klassiske kunstværker og dekorationer, der bidrager til den romantiske atmosfære i restauranten.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil bord online her
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 11 00 77
E-mail: reservation@pederoxe.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.