Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Spis ude - besøg Bøf & Ost og få rabat på maden

Oplev den franske stemning i Bøf & Ost med udsigt over det smukke Gråbrødretorv. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden søndag-onsdag.

Samarbejdspartner

Bøf & Ost

Rabat

Få 25% rabat på maden søndag-onsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelse

Tilbuddet gælder ikke i perioden fra 15. november til og med 1. januar.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor både mad og drikkevarer indgår.

Vis på kort

København
Vis tilbud på kort

Spis ude – i Bøf & Ost

Du finder Bøf & Ost i historiske og stemningsfulde lokaler i hjertet af København på det smukke Gråbrødretorv. Her tilbereder kokkene med omhu klassiske, franske brasserie-retter af sæsonens bedste råvarer. 

Menukortet lever op til navnet, og indeholder flere udskæringer af okse- og kalvekød samt et stort udvalg og gode franske og danske oste. Siden åbningen af Bøf & Ost i 1972 har de haft fokus på årstidens cyklus af grøntsager, svampe og urter, og samarbejder hele året med sankere, der bringer sæsonens urter, bær og vilde svampe til døren.

Det er vigtigt i en hverdag, der bliver mere og mere forjaget, at skabe et sted, hvor man kan hygge sig for en stund og koble af. Bøf & Ost vil tage lige hjerteligt imod jer, hvad enten I kommer for at spise en stor middag eller for at slappe af over et stykke ost og et glas rødvin.

I Bøf & Ost står deres værter og værtinder altid klar til at byde hjerteligt velkommen.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil bord online her
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 11 99 11
E-mail: reservation@boef-ost.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.