Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Spis ude på Norrlyst

Spis på Norrlyst i Kompagnistræde i København og få en madoplevelse ud over de sædvanlige. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden alle ugens dage.

Samarbejdspartner

Norrlyst, THEO & Gemini

Rabat

Få 25% rabat på maden, alle ugens dage. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Bordbestilling

Da restauranten kun har plads til 26 gæster indenfor og 10 ude, er det en god ide at bestille bord i god tid.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Find vej

Restaurant Norrlyst

Kompagnistræde 8

1208 København K

Spis ude på Norrlyst

”Best of Copenhagen” er der en yderst begejstret gæst, der skriver på TripAdvisor. Og han er ikke alene om at være tilfreds med Norrlyst.

Lige knap alle 100 anmeldelser, der ligger på TripAdvisor og øvrige relevante sider, kaster de højeste karakterer efter Norrlyst, når gæsterne anmelder deres oplevelse i den hyggelige restaurant på hjørnet af Badstuestræde og Strædet. Den gennemgående røde tråd på tværs af alle de positive anmeldelser er den gode helhedsoplevelse af maden, personalet og omgivelserne. Norrlyst og også tildelt en Bib Gourmand 2021.

Norrlyst åbnede dørene første gang i oktober 2019. En ejer med ét simpelt ønske om at tilbyde rigtig god mad i Indre By – til en pris, hvor alle kan være med. Opskriften på restaurantens succes begynder med en Michelinkok i køkkenet og en ejer med en stor lidenskab til god mad. Det resulterer i en kompromisløs madoplevelse.

Når man spørger ind til råvarerne, er der virkelig ingen kompromisser eller smalle steder. Alt smages og testes af køkkenpersonalet forud for bestilling, og kun de bedste leverer til Norrlyst. Svine- og oksekød hentes hos Grambo Gård, der er kendt for kvalitetskød i særklasse og god dyrevelfærd. Det samme gælder kyllingekødet, som fås fra Hopballe Mølle, hvor kødet ikke er tilsat vand, og kyllingernes velfærd ligeledes er i højsædet.

Når råvarerne er på plads, kræses der for tilberedningen af de traditionelle retter med et moderne og ofte lidt uventet tvist. Køkkenet er en legeplads, hvor den kyndige kok mestrer at få det bedste ud af sæsonens råvarer. Heller ikke her er der gået på kompromis.

Det er ligeledes en mærkesag hos Norrlyst, at intet laves på forhånd. Magien sker i den korte tid, der går fra bestilling til servering. Det lune, smørristede rugbrød er blot en lille fin detalje, der bekræfter ovenstående og ligeledes skiller Norrlyst ud fra mængden.

Når maden er nydt, efterlades du med et indtryk af de rene og tydelige smagsindtryk ved de valgte retter. Tilberedningen er udført med respekt for de friskplukkede og nyslagtede råvarer.

Hos Norrlyst er der plads til 26 gæster i de hyggelige intime lokaler, der oser af hyggelig stemning i Indre By. Man mærker tydeligt, at hver gæst er helt speciel.

Til frokost serveres moderne smørrebrød og  versioner af mange forskellige klassikere. Til smørrebrødet kan man nyde en af de mange forskellige hjemmelavede snaps, en special øl fra lokale bryghus, eller en helt almindelig akvavit med en fadøl.

Til aften holder Norrlyst sig til altid, at have omkring tre-fire retter at vælge mellem til både forret, hovedret og dessert. På denne måde kan de garantere at alle deres retter er favoritter, som de alle selv ville vælge, samt som altid er frisk og i sæson.

Kort sagt har de hos Norrlyst ét mål: At give dig den bedste madoplevelse i hyggelige og uhøjtidelige rammer.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil bord online her
  • Nævn i kommentar feltet at du er medlem af Ældre Sagen
  • Ved bestilling fremvis dig Ældre Sagen medlemskort

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.