Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Spis ude i Odense - A Hereford Beefstouw

På A Hereford Beefstouw får du 25% rabat på maden fra mandag-torsdag. Nyd en god frokost eller middag med rabat på maden.

Samarbejdspartner

A Hereford Beefstouw

Rabat

Få 25% rabat på maden søndag-torsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelse

Tilbuddet gælder ikke den 31. december.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederste på siden.

Undtagelse

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer (fx menu-/selskabstilbud, hvor både mad og drikkevarer indgår) samt deres tilbuddet på søndagssteg.

Her kan du få tilbuddet

A Hereford Beefstouw Odense C

Vestergade 13

5000 Odense C

Velkommen til A Hereford Beefstouw i Odense


Hos A Hereford Beefstouw kan du blive fristet med en mør og saftig bøf i historiske omgivelser i hjertet af Odense? Så sæt dig til rette på A Hereford Beefstouw på Vestergade 13 og forkæl dine sanser med et mageløst måltid i på det ikoniske steakhouse i Odense.  

Stemningen på A Hereford Beefstouw i Odense er præget af årtiers kæleri for detaljen. Restauranten har altid været drevet med sans for hygge og atmosfære samt en usædvanlig forkærlighed for kunst.

Gode kontakter til et af byens gallerier har gennem årene gjort det muligt at pryde restaurantens vægge med værker af blandt andre Niels Nedergaard, Robert Jacobsen og Claus Bojesen. Efter en totalrenovering i 2000 var den nu afdøde kunstner Sven Dalsgaard desuden med til at farvesætte lokalerne og sætte et unikt aftryk i restauranten.

A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød, og i mere end 50 år har man udviklet konceptet - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw. Via opdræt, geografi og modning, mener de at kunne tilbyde deres gæster noget af det bedste oksekød, der er tilgængeligt på markedet.

Foruden mørt og veltilberedt oksekød serverer A Hereford Beefstouw også lam, fisk, kylling og vegetarretter. Til din hovedret på A Hereford Beefstouw tilbydes et stort udvalg af lækkert grøntsagstilbehør tilberedt med sæsonens friske råvarer. Restauranten har også et stort udvalg af udsøgte vine fra hele verden.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.