Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Spis ude på Hawet i Blokhus

Rabat

25% rabat på maden fra mandag til torsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelser

Tilbuddet kan ikke benyttes i ugerne 27, 28, 29, 30, 31 og 32.  

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederste på siden.

Tilbuddet

Kan ikke kombineres med andre rabatter, rabataftaler eller tilbud. Og tilbuddet gælder ikke på Take-Away eller ved større arrange-menter.

Samarbejdspartner

Hawet Blokhus
Blokhus

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Hawet Blokhus
Strandvejen 9, 9492 Blokhus
Tlf.: +45 40801241
E-mail: info@hawet.dk

Bestil bord

For bordbestilling kan du ringe eller sende en e-mail. Når du bestiller skal du oplyse dit medlemskab af Ældre Sagen når du bestiller bord

Bemærk

Husk at medbringe dit medlemskort på dagen, og vis det ved bestilling.

Smørrebrød med kærlighed i Blokhus

På Hawet serverer de primært smørrebrød på nybagt rugbrød lavet fra bunden med kærlighed som vor mor gjorde det, men med et moderne udtryk.

Restauranten ligger lige ned til vandet i Blokhus i en charmerende smuk bygning med masser af historie; indendørs er stemningen hyggelig og maritim med fiskekutterbar, skibslamper og sand på gulvet. 

For restauranten betyder gode stunder, gamle traditioner og kærlighed til det danske køkken alt. De braser, bager og sylter selv. På smørrebrødssedlen er der både klassisk smørrebrød og nyfortolkninger – fælles er, at det hele er lavet af de bedste råvarer med udgangspunkt i lokalområdet.

Når vejret tillader det, kan maden nydes på den fantastiske terrasse – og ellers i den hyggelige restaurant. Uanset om det er ude eller inde, så bliver I mødt med et smil på læben og en varm familiær stemning – de byder alle hjerteligt velkommen om bord på Hawet.

 

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  4. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 8 personer, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.