Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Hawet Blokhus, få 25% på menukortet

Oplev suset af Hawet og nyd et stykke godt smørrebrød, hvor alt er hjemmegjort lige fra det hjemmebagte rugbrød til de syltede sager. Få 25% rabat på maden fra mandag-torsdag.

Samarbejdspartner

Hawet Blokhus

Rabat

Få 25% rabat på maden fra mandag til torsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Tilbuddet gælder ikke i perioden

Gælder ikke i ugerne 27, 28, 29, 30, 31 og 32.

Bemærk

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, rabataftaler eller tilbud. Og tilbuddet gælder ikke på Take-Away eller ved større arrangementer.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederste på siden.

Vis på kort

Blokhus
Vis tilbud på kort

Smørrebrød med kærlighed i Blokhus

På Hawet serverer de primært smørrebrød på nybagt rugbrød lavet fra bunden med kærlighed som vor mor gjorde det, men med et moderne udtryk.

Skøn beliggenhed

Restauranten ligger lige ned til vandet i Blokhus i en charmerende smuk bygning med masser af historie; indendørs er stemningen hyggelig og maritim med fiskekutterbar, skibslamper og sand på gulvet. 

Kærlighed til det danske køkken

For restauranten betyder gode stunder, gamle traditioner og kærlighed til det danske køkken alt. De braser, bager og sylter selv. På smørrebrødssedlen er der både klassisk smørrebrød og nyfortolkninger – fælles er, at det hele er lavet af de bedste råvarer med udgangspunkt i lokalområdet.

Den fantastisk terrasse

Når vejret tillader det, kan maden nydes på den fantastiske terrasse – og ellers i den hyggelige restaurant. Uanset om det er ude eller inde, så bliver I mødt med et smil på læben og en varm familiær stemning – de byder alle hjerteligt velkommen om bord på Hawet.

Tjek restaurantens menukort her

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ring til Hawet for bordreservation
  • eller send en mail på info@hawet.dk
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 80 12 41
E-mail: info@hawet.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.