Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Spis ude på Den Gamle Kro i Odense

Spis på Den Gamle Kro der ligger i hjertet af Odense omringet af gamle huse og god historie. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden tirsdag og onsdag.

Samarbejdspartner

Den Gamle Kro

Rabat

Få 25% rabat på maden tirsdag og onsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Undtagelser

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, rabataftaler. Rabatten gælder heller ikke på selskabsmenuer eller særtilbud, hvor drikkevarer indgår.

 

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Vis på kort

Odense C
Vis tilbud på kort

Spis ude på den Gamle Kro i Odense

Den Gamle Kro ligger i hjertet af Odense omringet af gamle huse og god historie, bl.a. ligger restauranten nær H.C Andersens huset, Møntegården og de gamle stræder hvor H.C Andersen voksede op. 

Restauranten ligger i et autentisk hus der er mere end 300 år gammelt, som bugner af historie, skæve bindingsværker og en god fortælling fra det serviceorienterede personale. 

Om sommeren er der mulighed for at spise ude i  den fantastiske gårdhave med rullende glastag, som kan lukkes til og fra efter vejr og vindforhold. Det giver en helt unik stemning som er værd at opleve. 

På Den Gamle Kro serverer de gammel dansk mad, men med et twist af modernitet. Maden, stemningen og omgivelserne er hele oplevelsen værd.  

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ring til Den Gamle Kro for bordreservation
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Kontaktoplysninger

Telefon: 66 12 14 33
E-mail: info@dengamlekro.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.