Søndagsmiddag for hele familien

Inviter dine børn og børnebørn på en lækker søndagsmiddag på en god familierestaurant i nærheden af dig. Som medlem af Ældre Sagen får du op til 25% rabat på en lang række familierestauranter og cafeer over hele Danmark. Du kan se alle vores samarbejdspartnere her.

Søndagsmiddag for hele familien

Det er dejligt at afslutte weekenden med et veltilberedt måltid sammen med familien eller gode venner. Det kan både være en hyggelig middag hjemme, hvor du har haft en steg til at simre i ovnen hele eftermiddagen, men det kan også være på en familie restaurant i nærheden af dig. Ved at samle familien ude kan I nyde hinandens selskab uden at skulle tænke på, om sovsen brænder på, samt hvem der skal tage opvasken, og som medlem af Ældre Sagen kan du sikre familien gode rabatter på ugens sidste middag.

Se alle vores samarbejdspartnere her

Søndagsmiddagen kan også være en god frokost

Hvis der er små børn i familien, er det måske svært at få det hele til at hænge sammen med spisning til aften. Med Ældre Sagen er der heldigvis rig mulighed for at invitere familien ud til en god frokost. Så har du hele eftermiddagen foran dig, og kan måske være heldige at nyde en stille stund og en kop kaffe, mens de mindste tager sig en middagslur.

Som medlem hos Ældre Sagen finder du noget for enhver smag. Du finder tilbud på Bryghuse, hvor du kan smage forskellige øl, mens du nyder et stykke smørrebrød. Eller du kan invitere børn og børnebørn med i Tivoli til en bøf på Hereford Beefstouw eller på bistro i Zoologisk Have. Befinder du dig i Aalborg eller Herning, kan du nyde klassikere på Restaurant Brdr. Price.

Drop søndagsmiddagen og snup en burger sammen med børnebørnene

Hvis du har børnebørn med til søndagsmiddag, og det måske ikke er kartofler og sovs, der er deres favoritter, så kan I fx overraske dem med en tur på burgerrestaurant. På burgerrestauranterne kan du få menuer til både voksne og børn, og du kan nyde en kold øl til din burger, mens du forkæler børnebørnene med en milkshake. Overrasker du børnebørnene med en god burger, er der en god chance for at løbe med prisen som månedens mormor eller farfar.

Få 25% rabat på søndagsmiddage i hele landet

Med et medlemskab hos Ældre Sagen kan du få rabat på op til fire personer, når I spiser ude, og med et familiemedlemskab kan I få rabat på op til 8 personer. Så bliver det pludseligt muligt at invitere hele familien ud. Find et godt spisested i dit område her.

Find spisested nær dig

Sidst opdateret 07.05.2021