Havkajak 2-dages kursus

Rabat

200 kr.

Medlemspris

2.150 kr.
(normalpris 2.350 kr.)

Havkajak - 2 dage

Intensivt havkajakkursus for begyndere.
2 dage med instruktør på Esrum Sø, Greve Marina eller Hundested Havn.
Vælg mellem mange mulige kursusdage i perioden april til september 2021.

Samarbejdspartner

Sne & Vand
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Sne & Vand
Tlf.: 20330033
E-mail: kontakt@sneogvand.dk

Tilmelding

Følg linket herunder for at se og vælge ønsket dato og sted.

Anvend rabatkoden: sneogvand

Se datoer og tilmeld

På dette kajakkursus for begyndere trænes du intensivt i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder. Du vil på kurset opleve en stejl læringskurve sammen med vores dygtige instruktører og dine medkursister, og du vil i løbet af kurset blive præsenteret for de teknikker og færdigheder, der er nødvendige, for at kunne færdes sikkert og effektivt i havkajak i beskyttet farvand i sommerhalvåret.

Der lægges vægt på dels at gøre dig tryg ved havkajakken, pagajen og vandet, dels at skabe et trygt og behageligt læringsmiljø i smukke omgivelser ved enten Hundested, Greve Marina eller Esrum Sø.

Efter kurset har du mulighed for at blive medlem af Klub Sne & Vand med afdelinger i Hundested, Espergærde, Fredensborg og Greve. Her kan du fortsætte din kajakudvikling og blive en del af et hyggeligt kajakfællesskab med adgang til en masse udstyr, stor ekspertise, ture og store naturoplevelser.

Kurset følger Dansk Kano og Kajak Forbunds standard for frigivelse (IPP 2), og det kræver ingen forudsætninger at deltage. Det eneste krav er, at du kan svømme og er klar på et par aktive dage på vandet. Ring til Sne & Vand på tlf. 2033 0033, hvis der er noget du er i tvivl om.

Hvis du består kurset og ønsker et kursuscertifikat, skal du efterfølgende påregne 250 kr. i omkostninger til registrering og certifikat, som sendes direkte hjem til dig fra Dansk Kano og Kajak Forbund. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

Vi ses på vandet!