Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Ans Rejser - Smagen af Danmark

Medlemspris

3.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 3.995 kr. pr. person.

Enkeltværelsestillæg

395 kr. pr. person.

Tilkøb

Fast plads i bussen 95 kr. pr. person.

Afrejse 2022

13. juni - 17. juni
27. juni - 1. juli
22. august - 26. august
5. september - 9. september

Samarbejdspartner

Ans Rejser
Herning

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Ans Rejser
Tlf.: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Bestil rejsen

Du kan bestille  rejsen ved at kontakte 
Ans Rejser:

på tlf. 70 26 00 49 (mandag-fredag kl. 9-15)

på email rejs@ansrejser.dk

eller ved at bestille rejsen online klik her

Bestiller du rejsen online skal rabatkoden blot skrives i kampagnekodefeltet.  

 

Rabatkode

Ved bestilling oplys rabatkoden smagen2022
Prisen inkluderer 
 • Busudflugt i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • Præsentation og smagsprøver hos Vestjyske delikatesser
 • Naturpark platte på Stenbjerg kro
 • Rundvisning og smagsprøver Brænderiet Limfjorden
 • Rundvisning og smagsprøver Gyvelborg øko-landbrug
 • Rundvisning, smagsprøver og frokost Månsson
 • Rundvisning, smagsprøver og frokost Ømosebær
 • Rundvisning og smagsprøver Cold Hand Winery
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk rejseleder 
 • *Ans Rejser Tryghedsgaranti, læs mere om tryghedsgarantien nederst på siden

Smagen af Danmark

Danmark er et yndigt land. Og i den grad også et kreativt, smagfuldt, forbløffende og innovativt land. Kom med på en unik lokal gastronomisk sanserejse, hvor dine smagsløg og duftesansen særligt bliver forkælet.

Der findes et hav af interessante steder, hvor ildsjæle gør deres ypperste for at producere lige præcis den smag, den duft, det indtryk, som er anderledes og god.

Disse mennesker skal I på denne rejse ud at besøge. I skal se deres livsværk, høre deres historie og ikke mindst smage på deres passion. Velkommen til ”Smagen af Danmark” med Ans Rejser - Det' dansk, det' dejligt!

Dolphin Hotel Herning

Ligger i Hernings østlige bydel. 250 meter fra Herning Centret med 80 butikker og 9 restauranter. 300 meter fra Herning Golfklub. 500 meter fra Hernings flotte kunstmuseer, og der er kun 1.8 km til Hernings fine gågade. Dolphin Hotel Herning har shuttelbus til og fra banegården og til og fra MCH.

Den faste base: Dolphin Hotel Herning er et 3-stjernet familiedrevet hotel, som altid tilstræber at I som gæster vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet ønsker at skabe rum for nærvær, hygge, højt humør – og ikke mindst fællesskab. Derfor prioriterer de musik til at skabe stemning og de vil hver aften tilbyde happy hour med lokale specialiteter som Møn øl, snaps og gin, Fur øl og andre drikkelige specialiteter fra Danmark.

Den sidste aften vil være med 3-retters festmenu og levende musik af populær kunstner, ligesom der også en aften vil være lækkert dinner musik fra hotellets huspianist.

Dag 1 – Ankomst

Fra kl. 15.00 kan I, i ro og mag ankomme til Hotel Dolphin i Herning hvor I trygt og sikkert kan parkerer bilen. Ankommer I med offentlig transport til Herning station kan I blive hentet og kørt til hotellet kl. 15.00, 16.00 og 17.00. 

Inden middagen på hotellet vil hver aften byde på happy hour med lokale specialiteter som Møn øl, snaps og gin, Fur øl og andre drikkelige specialiteter fra Danmark. Alle 4 middage på hotellet vil være med fokus på økologiske lokale råvare.

Dag 2 – Vestjyske Delikatesser, Stenbjerg Kro, Nationalpark Thy, Brænderiet Limfjorden

Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet skal I med bussen fra hotellet kl. 9.00. Første stop er hos Vestjyske Delikatesser, hvor Sonja og Martin Mose på deres nedlagte landejendom ved Tvis har indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser.

Frokosten skal nydes på Stenbjerg Kro, hvor en helt særlig naturpark platte serveres. Friske råvarer direkte fra Naturpark Thy.

Bussen tager jer rundt i naturparken inden I ankommer til Brænderiet Limfjorden. Her skal I besøge ægteparret Ole og Silvia, som startede deres første destilleri tilbage i 2013 på Mors. Siden flyttede de til Sundsøre i Østsalling i den gamle færgekro og efter at have renoveret og bygget bryggeri til, åbnede Brænderiet Limfjorden igen i maj 2018, nu med skøn beliggenhed direkte ned til Limfjordens vande.

Dag 3 – Månsson, Gyvelborg

I dag skal I ikke køre ret meget i bus men i stedet fordybe jer i de 2 steder på ruten. Første stop er Månsson, som ligger 25 min. syd for Herning. Her ser og hører I om den økologiske proces omkring grøntsager. Stedet er faktisk Danmarks største producent af økologisk icebergsalat. I slutter i gårdbutikken med alverdens lokale råvarer og et væld af forskellige dufte. Her skal I nyde en frokost anretning med økologiske råvarer fra stedet.

Næste stop er et kvarters kørsel østpå hos det hollandske ægtepar Jellemien og Willem som driver Gyvelborg øko-camping og gårdbutik. I skal høre om og ikke mindst se et økologisk landbrug. Stedet er særligt anerkendt for deres Jersey køer.

Dag 4 – Ømosebær, Cold Hand Winery

Ømosebær blev i 2019 kåret til ”Danmarks Bedste Lokalproducent” af tjenesten, GoForLocal. Her skal I høre historien om stedet, igennem plantagen, pakkeriet og ikke mindst opleve deres gårdbutik. I afslutter besøget med omgang en tapas af lokale råvare med bærvin til.

Jeres smags-rejse fortsætter nu til et sted mellem Randers og Viborg – det som man i København kalder ”ude på landet”. Omgivet af en æbleplantage og dansk idyl. Her ligger frugtvineriet Cold Hand Winery. Et sted, hvor sanserne åbnes, fortælleglæden blomstrer og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. I skal naturligvis opleve processen bag produktionen af de himmelske dråber og til sidst skal de smages.

I markerer den sidste aften på turen med endnu en herlig middag på hotellet tilberedt af lokale råvare og denne aften med musikalsk underholdning.

Dag 5 – Afrejse

Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. 

*Tryghedsgaranti

Ans Rejser Tryghedsgaranti betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger grundet covid-19 får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.