Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ans Rejser - Smagen af Danmark

Unikt tilbud for Ældre Sagens medlemmer. Tag med Ans Rejser rund i Jylland på en gastronomisk sanserejse i 2023. I sørge selv for transporten til Dolphin Hotel Herning, hvorefter Ans Rejser sørger for transport rundt til alle oplevelserne der venter.

Samarbejdspartner

Ans Rejser

Medlemspris

4.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 4.995 kr.

Afrejsedatoer

22. til 26. maj

19. til 23. juni

7. til 11. juli

Ankomst

Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Hotel Dolphin i Herning.

Tillæg pr. person: 

Enkeltværelse:  595 kr. pr. person. 200 kr. i medlemsrabat er fratrukket.
Fast plads i bussen:  95 kr. pr. person.

Prisen inkluderer

 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse på Dolphin Hotel Herning
 • Musikalsk underholdning på hotellet
 • 4 x morgenmad
 • Naturparkplatte på Stenbjerg kro'
 • Frokost hos Månsson
 • Frokost hos Ømosebær
 • 4 x 2-retters middag
 • Dansk rejselederAns
 • Rejser Tryghedsgaranti.

Vis på kort

Herning
Vis adresse på kort

Smagen af Danmark

Danmark er et yndigt land. Og i den grad også et kreativt, smagfuldt, forbløffende og innovativt land. Kom med på en unik lokal gastronomisk sanserejse hvor dine smagsløg og duftesansen særligt bliver forkælet.

Der findes et hav af interessante steder hvor ildsjæle gør deres ypperste for at producere lige præcis den smag, den duft, det indtryk som er anderledes og god. Disse mennesker skal vi på denne rejse ud og besøge. 

I skal se deres livsværk, høre deres historie og ikke mindst smage på deres passion. Velkommen til ”Smagen af Danmark” med Ans Rejser - Det' dansk, det' dejligt!

Præsentation og smagsprøver hos:

 • Vestjyske delikatesser
 • Brænderiet Limfjorden
 • Gyvelborg øko-landbrug
 • Månsson
 • Ømosebær
 • Cold Hand Winery

Dag 1 – Ankomst (A)

Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Hotel Dolphin i Herning hvor du trygt og sikkert kan parkerer bilen. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00.  Inden middagen på hotellet vil hver aften byde på happy hour med lokale specialiteter som Møn øl, snaps og gin, Fur øl og andre drikkelige specialiteter fra Danmark. Alle 4 middage på hotellet vil være med fokus på økologiske lokale råvare.

Dag 2 – Vestjyske Delikatesser, Stenbjerg Kro, Nationalpark Thy, Brænderiet Limfjorden (M, F, A)

Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet skal vi med bussen fra hotellet kl. 9.00. Første stop er hos Vestjyske Delikatesser hvor Sonja og Martin Mose på deres nedlagte landejendom ved Tvis har indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser. Frokosten skal nydes på Stenbjerg Kro hvor en helt særlig naturpark platte serveres. Friske råvarer direkte fra Naturpark Thy.

Bussen tager jer rundt i naturparken inden I ankommer til Brænderiet Limfjorden. Her skal I besøge ægteparret Ole og Silvia som startede deres første destilleri tilbage i 2013 på Mors. Siden flyttede de til Sundsøre i Østsalling i den gamle færgekro og efter at have renoveret og bygget bryggeri til åbnede Brænderiet Limfjorden igen i maj 2018, nu med skøn beliggenhed direkte ned til Limfjordens vande.

Dag 3 – Månsson, Gyvelborg (M, F, A) 

I dag skal I ikke køre ret meget i bus men i stedet fordybe os i de 2 steder på ruten. Første stop er Månsson som ligger 25 min. syd for Herning. Her ser og hører vi om den økologiske proces omkring grøntsager. Stedet er faktisk Danmarks største producent af økologisk icebergsalat. Vi slutter i gårdbutikken med alverdens lokale råvarer og et væld af forskellige dufte. Her skal I nyde en frokost anretning med økologiske råvarer fra stedet. Næste stop er et kvarters kørsel østpå hos det hollandske ægtepar Jellemien og Willem som driver Gyvelborg øko-camping og gårdbutik.

I skal høre om og ikke mindst se et økologisk landbrug. Stedet er særligt anerkendt for deres Jersey køer.

Dag 4 – Ømosebær, Cold Hand Winery (M, F, A)

Ømosebær blev i 2019 kåret til ”Danmarks Bedste Lokalproducent” af tjenesten, GoForLocal. Her skal vi høre historien om stedet, igennem plantagen, pakkeriet og ikke mindst opleve deres gårdbutik. Besøget afsluttes med omgang en tapas af lokale råvare med bærvin til. Smags-rejsen fortsætter nu til et sted mellem Randers og Viborg – det som man i København kalder ”ude på landet”. Omgivet af en æbleplantage og dansk idyl. Her ligger frugtvineriet Cold Hand Winery. Et sted, hvor sanserne åbnes, fortælleglæden blomstrer og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres.

I skal naturligvis opleve processen bag produktionen af de himmelske dråber og til sidst skal de smages. Den sidste aften markeres med endnu en herlig middag på hotellet tilberedt af lokale råvare og denne aften med musikalsk underholdning.

Dag 5 – Afrejse (M)

Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Rabatkode smagen2023
 • Der kan ringes til Ans Rejser (mandag-fredag kl. 9-15)
 • Bestil rejsen online Bookes der online skal rabatkoden blot skrives i kampagnekodefeltet 

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 00 49
E-mail: rejs@ansrejser.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem

Smagen af Danmark - bliv inspireret her

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies