Slå til nu - vinferie ved Mosel

Medlemspris

Fra 1.779 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 2.199 kr. pr. person.

Enkeltværelsestillæg

650 kr. pr. person.

Øvrige tillæg

Turistskat EUR 2,- pr. person pr. nat afregnes direkte med hotellet.

Ekspeditionsgebyr 99 kr.

Rabat

420 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Ankomst

Søndage i perioden 28/4 - 20/10 2019

Billetter til rutebåde

Få 20 % rabat på billetter til KD Köln-Düsseldorfers rutebåde på Mosel fredag til søndag i perioden 10.5.-13.10.2019 og Rhinen dagligt i perioden 13.4.-20.10.2019.

Samarbejdspartner

Happydays

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil dit ophold

Info om partner

Happydays
Tlf.: +45 70203448
E-mail: mail@happydays.nu

Bestil dit ophold

Bestil online via nedenstående link, eller ring til Happydays på tlf. 70 20 34 48 (hverdage 9-17, weekend- og helligdage 10-14).

Bestil dit ophold


Oplys rabatkode

Når du bestiller skal du oplyse rabatkoden: AELDRETILBUD

Bestil dit ophold hos HappyDays - og tag på kør selv ferie til Mosel. Besøg de smukkeste flodlandskaber, frodige vinterasser og gamle borgruiner.

6 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Kinderbeuern, Sydtyskland

Mosel slynger sig gennem et af de smukkeste flodlandskaber i verden, hvor borgruiner på ensomme bjergtoppe troner over frodige vinterrasser og sejlbåde på evig fart langs flodens blå bånd. Mellem Trier og Koblenz flyder Mosel bugtende gennem den ene traditionsrige vinby efter den anden. Og her, i en dalsænkning oppe i højderne, ligger Hotel Alte Dorfschänke i den lille middelalderby Kinderbeuern omgivet af de bløde, grønne bjerge, og herfra er der blot 4 km ned til den lille vinby Ürzig, der ligger omgivet af vinterrasser ved bredden af Mosel.

Hotel Alte Dorfschänke

Hotel Alte Dorfschänke er et lille, hyggeligt familieejet hotel - et typisk sydtysk gæstgiveri med gemütlichkeit, hvor værterne tager imod med åbne arme, og hvor maden er af god kvalitet. Hotellet har en hyggelig krostue og to skønne terrasser, så når vejret tillader det, kan I se frem til udendørs middage. I kan også se frem til at smage på de lokale dråber enten i form af en vinsmagning eller en flaske vin.

I har et rigtigt godt udgangspunkt for små og store udflugter til både Mosels og Rhinens seværdigheder. Inden for få kilometers afstand ligger eventyrslotte, middelaldermarkeder, de mest fantastiske udsigtspunkter og selvfølgelig vinbyerne, der året rundt gør området til livsglædens centrum. Sidst, men ikke mindst, har I mulighed for at tage en bådtur på Mosel eller Rhinen og flyde langsomt gennem det pragtfulde vinlandskab.

Ganske nær hotellet ligger den lille vinby Ürzig (4 km), hvor man er mere end almindeligt klog på gode vintraditioner, og hvor byens centrum emmer af middelalder. Men lad også panoramakøreturen langs Mosel gå til berømte attraktioner som eventyrslottet Burg Eltz (67 km) og Triers historiske vingesus (49 km). I har også mulighed for en lidt afstikker - I kan nemlig krydse grænsen til både Luxemburg (93 km) og Frankrig (100 km). 

Rejsetips

Seværdigheder tæt på hotellet
Karmeliterklosteret Springiersbach fra 1102 med den smukt udsmykkede barokkirke: 4,8 km.

Den todelte by Traben-Trarbach er vokset sammen henover Mosel, og var omkring år 1900 Europas største vinby efter Bordeux. Velstanden gav et byggeboom af smukke bygningsværker inspireret af tidens herskende jugendstil og Belle Epoque, som i dag pryder byen sammen med middelalderens romantiske bindingsværk: 15 km.

Fra ruinerne af Grevenburg har man et skønt panorama over Mosel og Traben-Trarbach: 16 km.
Beilstein går for at være en af Mosels smukkeste og mest romantiske landsbyer: 34 km.

Bruttig-Fankel med den stemningsfulde gamle bydel, hvor Schunksches Haus og de gamle rådhuse er blandt seværdighederne: 36 km.

I stemningsfulde Cochem arrangeres både middelalderfest og ridderturneringer hen over sommeren: 37 km.

Eifel - de sovende vulkaners land er et af mellemeuropas største vulkanlandskaber. Oplev de fascinerende naturfænomener langs vulkanruten, hvor der findes tre kratersøer - og begynd evt. med et besøg på vulkanmuseet i Daun: 38 km.

Trier - romernes gamle højborg og Tysklands ældste by. Her finder man den romerske byport Porta Nigra, der er kendt som den bedst bevarede byport nord for Alperne: 47 km.

Dagsudflugter i landskabet omkring Mosel og Rhinen
Eventyrslottet Burg Eltz. Velbevaret borg fra 1100-tallet med skatkammer: 67 km.

Den 120 meter høje klippe på Rhinens smalleste sted var i gamle dage skyld i mange skibsforlis. I dag er klippen mest kendt for digteren Heines romantiske sagn om den overjordisk smukke Lorelei, der med sin sang lokkede skipperne i døden: 70 km.

Rhinbyen Boppard - oplev resterne af de romerske fæstninger, som var aktive helt frem til middelalderen: 71 km.

Assmannshausen - hyggelig middelalderby ved Rhinen: 86 km.

Rhindalens nordligste by Koblenz med sin hyggelige altstadt, og hvor floderne Rhinen og Mosel mødes ved Deutsches Eck: 92 km.

Burg Rheinstein ligger med udsigt over Rhinen og er indbegrebet af Rhinromantik: 92 km.

Prisen inkluderer

  • 5 overnatninger
  • 5 x morgenbuffet
  • 5 x 3-retters middag
  • 1 velkomstdrink
  • 1 x vinsmagning eller 1 flaske vin pr. værelse.