Oplev Poul Potts i Svendborg

Medlemspris

1.699 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 2.299 kr.

Enkeltværelsestillæg

200 kr. pr. person.

Øvrige tillæg

Tillæg for natmad: 99 kr. Bestil senest 6. september, og få natmad GRATIS.

Rabat

600 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse

Den 10. december. Hjemkomst den 11. december.

opsamling

København, Høje Taastrup, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle og Fredericia.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

 Ring til Egons Rejsebureau og bestil rejsen eller bestil den online. Ved bestilling oplys / benyt aftalekode: ÆS-POTTS

Bestil din rejse online klik her

 

Daglig åbningstid

Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Tag med Egons Rejsebureau til Svendborg og oplev Paul Potts “Christmas Dreams Tour." 2 dages busrejse med julehygge, koncert og besøg hos Konnerup & Co. Bestil senest 6. september og få gratis natmad på koncertaftenen.

Slå til nu og oplev Poul Potts i Svendborg

Paul Potts’ vender tilbage til Danmark, og med sig har han fantastiske Kirstine Bonde
 
Der er garanti for en skøn og forrygende julekoncertoplevelse, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.

Det er 4. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og som tidligere har han den dygtige danske sangerinde Kirstine Bonde med sig som gæstesolist.
Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.
 
Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

Dansk gæstesolist

Ligesom Paul Potts er Kristine Bonde et kæmpe musikalsk talent. Kirstine er klassisk sanger, men har bevæget sig inden for mange forskellige genrer. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli og i 2018 udgav hun sit debutalbum, hvor hun fortolker store pop- og rockhits med sin smukke og karakteristiske stemme.

1. dag: Julestue på Kunstgården – Paul Potts “Christmas Dreams Tour”

Opsamling i Jylland samt på Sjælland og Fyn. Pause undervejs, inden vi når frem til Kunstgården ved Bogense.  Her oplever vi en af Danmarks største julestuer. Kunstgården er pyntet overalt med nisser og julesager. Her finder I unikke gaveidéer, glaskunst, tekstil- og brugskunst og selvfølgelig masser af nisser og julepynt til salg. Er du på jagt efter en julegave, der ikke er set magen til, er Kunstgården stedet at lede efter den. Kunstgården ligger i det naturskønne Skovby og er Danmarks største landgalleri med skiftende udstillinger og altid minimum 50 forskellige kunstneres værker - billedkunst, glas, bronze, sten, glas og meget mere. I den hyggelige café kan I købe belgiske vafler, æbleskiver, hjemmebagt brød, kaffe, the, kakao og gløgg. Videre ad snoede veje gennem det fynske landskab, og ankommer vi til Hotel Svendborg. Senere nydes lækker traditionel julebuffet på hotellet. Om aftenen venter turens højdepunkt, nemlig årets julekoncert med Paul Potts. Koncerten afholdes i det hyggelige Svendborg Teater – som ligger få minutters gang fra hotellet. Paul Potts’ vender tilbage til Danmark, og med sig har han fantastiske Kirstine Bonde. Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske jule-klassikere og nyde duetter med de to solister. Efter en uforglemmelig julekoncert, er der mulighed for natmad på hotellet – GRATIS ved bestilling af rejsen inden 6/9 – derefter som tilkøb.

2. dag: Konnerup & Co – Hjemrejse 

Morgenmad på hotellet. Derefter forlades Svendborg for dagens besøg ved Konnerup & Co., som er et lille familieejet chocolaterie, der har til huse i en hyggelig gammel restaureret kro i Vester Aaby. Firmaet laver chokolade til den kvalitetsbevidste chokoladenyder, og firmaets passion og sans for god kvalitet kan smages i hvert enkelt stykke chokolade. Efter dette besøg går tur igen mod hjembyerne, med en pause undervejs. Hjemkomst først på aftenen, efter en eventyrlig tur på Fyn, med juleoplevelser og ikke mindst en storslået julekoncert. 
Ret til ændring i programmet forbeholdes – grundet bus fra Sjælland samt Jylland.

Prisen inkluderer

  • Busturen i 4★★★★turistbus
  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenmad
  • 1 x aftensmad (julebuffet)
  • Koncertbillet (kat. A)
  • Julestue på Kunstgården
  • Besøg på Konnerup & Co (chokolade)
  • Gebyr til Rejsegarantifonden