Slå til nu - Happydays

Rabat

210 kr. rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

1.089 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 1.299 kr.

Enkeltværelse

Enkeltværelse 2.039 kr. pr. person.

Ekspeditionsgebyr

Ekspeditionsgebyr 99 kr.
Forbehold for pris- og trykfejl.
Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Ankomst

Valgfri ankomst i perioden frem til 18.12. 2020 samt fra den 2.1-28.6 og 1.9-18.12 2021.

Samarbejdspartner

Happydays

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Happydays
Tlf.: 70 20 34 48
E-mail: mail@happydays.nu

Bestil her

Opholdet kan bestilles online 

Klik her for at bestille opholdet

Når du bestiller skal du oplyse rejsekoden: AELDRETILBUD

 

Spørgsmål

Skal du bruge hjælp, kan du altid ringe til Happydays.
Tlf.: 70 20 34 48
Åben hverdage kl. 9.00-17.00 (tlf.)
 Prisen inkluderer Hotel Ærø - Miniferie på Fyn inkl.
  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 x 3-retters middag på ankomstdagen
  • Fri parkering

Hotel Ærø på Svendborg Havn

3 dages kør selv-ferie på historisk 3-stjernet hotel i Svendborg på Fyn

Hotel Ærø ligger som en lille tidslomme i en duft af tjære og tovværk midt på havnen i Svendborg. Her får I udsigten fra morgenbordet over liv og leben på den historiske skibshavn, hvor både de gamle træskibe og færgen til Ærø lægger til - en ualmindelig stemningsfuld indkvartering med alle perlerne omkring det sydfynske øhav liggende for jeres fødder.

I kvarteret lige bag hotellet ligger butikker, cafeer og listige værtshuse tæt i de brostensbelagte gyder og stræder, der flankeres af bindingsværkshuse og uspoleret købstadsidyl. Jo, Svendborg er en livlig by med salt søfartshistorie og seværdighederne i orden.

Hvis væggene kunne tale på Hotel Ærø, ville de fortælle historier fra de syv verdenshave. Hotellet blev grundlagt i 1860, da Svendborg var på toppen af sin glansperiode som driftig havneby med et vrimmel af indflydelser fra hele verden.

Hurtigt blev Hotel Ærø stamsted for de lokale skibsredere, og historierne lever stadig i hotellets hyggelige stuer. Herunder også den romantiske myte om Sixten Sparre og Elvira Madigan, der i 1889 indlogerede sig i tårnværelset her på Hotel Ærø, inden de på tragisk vis tog sig af dage på Tåsinge af ulykkelig kærlighed.

I dag sørger værtinden Ellen og personalet på Hotel Ærø for at bevare hotellets autentiske særpræg på hyggeligste vis sammen med en hjemlig og hjertelig atmosfære, hvor man føler sig hjemme og spiser godt. Her er der gode, danske klassikere på menukortet, som folk valfarter hertil for at smage - for eksempel Restaurant Ærøs sydfynske æggekage og pariserbøf, der bliver nydt i selskab med udsigten mod sejlskibe og blåt hav.

Den lokale madkultur er i det hele taget stærk: Smagen af Sydfyn er blevet et begreb, der borger for kvalitet og byder på specialiteter som øl fra Ærø, is fra Skarø og æblemost fra Langeland. Alt dette kan I gå på opdagelse i lige over for hotellet, for her ved den gamle sejlskibsbro ligger Pakhusbutikken, hvor der er indrettet et helt kulinarisk velkomstcenter, og her kan de tilmed anvise vejen til de lokale chokolade-, øl- og vinruter.

Den gode fortælling kan følges på hver en bugtet vej gennem det idylliske fynske landskab: Stokroseromantik og bindingsværkidyl, slotte og herregårde, hvide sejl på vandet i det sydfynske øhav. Oplev for eksempel eventyret på Valdemar Slot (8 km) og besøg samtidig Elvira Madigans grav på Tåsinge (11 km).

Vov jer ind i verdens måske største havelabyrint på Egeskov Slot (20 km). Tag til Faaborg, den pittoreske købstadsperle (30 km) - og husk endelig H.C. Andersens Odense (45 km), der næsten er et must på en miniferie på Fyn.

I den fynske hovedstad finder I stadig den nærmest uspolerede 1800-talsidyl fra dengang, den berømte forfatter vandrede gennem de krogede gader. Bag den historiske facade gemmer der sig dog også et trendy miljø med alt, hvad hjertet måtte begære af moderne kunst, kultur og specialbutikker - for eksempel Brandts Klædefabrik, der er Odenses kulturelle fyrtårn beliggende i et spændende, gammelt fabriksmiljø i centrum.

Uanset om I er mest til hygge eller historiske seværdigheder, er Fyn et rent overflødighedshorn af oplevelser, der er lige til at plukke på jeres miniferie på den legendariske ferieø. Og mere romantisk bliver det næppe, når basen er Hotel Ærø midt mellem stolte søfartstraditioner på Svendborg Havn.