Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Tilbuddet

Kan ikke kombineres med øvrige tilbud og kan ikke anvendes i restauranten eller i forbindelse med selskaber og møder/konferencer.

Bemærk

Forbehold for udsolgte perioder samt lukkedage (fx mellem jul og nytår).

Rabat

25% på overnatninger og weekendophold.

Ankomst

Alle dage til og med 31. december 2020.

Samarbejdspartner

Sinatur Hotel & Konference

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Sinatur Hotel & Konference

Bestil dit ophold

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference
Skibetvej 140, 7100 Vejle
Tlf. 76 49 60 00
E-mail. har@sinatur.dk

 Book dit ophold klik her

Rabatkode

For at benytte dig af tilbuddet, skal du indtaste rabatkoden: aeldresagen i rabatkodefeltet og dit medlemsnr. i kommentarfeltet, når du booker online.

Rabatkoden er personlig og må kun anvendes af dig som medlem. Du kan booke op til 2 værelser pr. ophold til medlemspris, men det er et krav, at du selv er med på opholdet. 

Er du forhindret i at booke online, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte receptionen på hotellet på 
tlf. eller mail.

Overnat på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, hotellet ligger i naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer helt tilbage fra 1434. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på overnatninger og weekendophold.

Mærk historien i murene på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, der ligger placeret midt i den naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer tilbage fra 1434. Her kan du nyde et ophold, hvor historie, storslået natur og gastronomi fra øverste hylde konkurrerer om at gøre størst indtryk på dig. 

Du har rig mulighed for at gå på opdagelse i naturen omkring hotellet, og vi stiller gerne både gummistøvler og paraply til rådighed, hvis der skulle være behov for det. Ønsker du at opleve Vejle by eller kulturelle attraktioner som Kongernes Jelling, er dette også inden for kort afstand fra charmerende Haraldskær. 

Ellers kan du læne dig tilbage og nyde stemningen i vores hyggelige stuer og værelser, hvoraf de fleste har udsigt til den smukke Vejle Ådal.