Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Tilbuddet

Kan ikke kombineres med øvrige tilbud og kan ikke anvendes i restauranten eller i forbindelse med selskaber og møder/konferencer.

Bemærk

Forbehold for udsolgte perioder samt lukkedage (fx mellem jul og nytår).
I resten af 2020 tages der forbehold for, at der kan være begrænset antal værelser pr. dag. med Ældre Sagens rabat.

Rabat

25% på overnatninger og weekendophold.

Ankomst

Alle dage til og med 31. december 2020.

Samarbejdspartner

Sinatur Hotel & Konference

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Sinatur Hotel & Konference

Bestil dit ophold

Book dit ophold hos:

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference
Helnæsvej 9, 5631 Ebberup

Tlf. 63 73 7373
E-mail: glavernaes@sinatur.dk

Book dit ophold klik her

Rabatkode

For at benytte dig af tilbuddet, skal du indtaste rabatkoden: aeldresagen i rabatkodefeltet og dit medlemsnr. i kommentarfeltet, når du booker online.

Rabatkoden er personlig og må kun anvendes af dig som medlem. Du kan booke op til 2 værelser pr. ophold til medlemspris, men det er et krav, at du selv er med på opholdet. 

Er du forhindret i at booke online, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte receptionen på hotellet på
tlf. eller mail.

Er du til lys, atmosfære og skøn natur til alle sider? Så er Gl. Avernæs Sinatur Hotel Konference stedet for dit næste hotelophold. Spar 25% på overnatninger og weekendophold.

Er du til lys, atmosfære og skøn natur til alle sider?

Så er Gl. Avernæs stedet, du skal vælge, når du trænger til en getaway. De charmerende bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten og tæt på Assens. 

Her kan du nyde vores moderne hotelfaciliteter, den hyggelige stemning og gastronomiske oplevelser i særklasse. Hotellet har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90% af maden- og drikkevarerne er økologiske. Derudover er de indehavere af prisen for "Bedste Madkoncept 2019". 

Hotellet har gennemgået en større renovering i løbet af de sidste par år, hvor både værelser, restaurant, receptionsområde mm. er blevet opdateret og nu emmer af vaskeægte badehotelstemning. 

Glæd dig til at nyde et ophold midt i naturen med både vand og skov lige uden for døren og adgang til forskellige udendørsaktiviteter som fx kajakroning, parkgolf, naturfitness og meget mere.