Robotplæneklipper - komplet montering

Medlemspris

8.595 kr. Komplet Bosch robotplæneklipper S500 inkl. levering og montering samt det første års vinteropbevaring. Normalpris 10.390 kr. Bauhaus kampagnepris 9.145 kr.

Rabat

6% er fratrukket medlemsprisen.

prisen inkluderer

Levering og montering af robotplæneklipper. Nedgravning af kabel i plæne samt det første års vinteropbevaring med i prisen.

bemærk

Prisen er endnu billigere end annoncen i Ældre Sagen bladet TILBUD.

Samarbejdspartner

BAUHAUS
Flere steder + Online

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

BAUHAUS
Tlf.: 86 26 06 06
Web: Gå til hjemmesiden

Benyt tilbuddet

For at benytte dig af tilbuddet, skal du kontakte deres Montageservice direkte på tlf. 86 26 06 06 eller pr. email: montageservice@bauhaus.dk og aftale dato for levering og montering.

Når robotplæneklipperen er monteret, sender de dig en faktura, hvor rabatten på de 6% er fratrukket, så du kan betale fakturaen via en bankoverførsel. Husk at oplyse dit gyldige medlemsnummer.

Bemærk

Tilbuddet kan ikke bestilles i BAUHAUS' webshop.

SÆRTILBUD på en komplet montering af robotplæneklipper

Vi har valgt en kvalitetsmaskine fra Bosch.

Bosch indego S500 er en lille kompakt robotplæneklipper, der er nem at betjene. Den dækker op til 500 m2 græsplæne, og kantkabelet bliver nedgravet i græsplænen, det er med i prisen. Når du bestiller denne robotkampagne, får du udover levering og montering, Bosch garage og første års vinteropbevaring (værdi 1.500 kr.)

Vinteropbevaring

De henter din robotplæneklipper og evt. ladestation hos dig om efteråret, og leverer den køreklar til en ny sæson, når foråret melder sig. Deres vinterservice indbefatter afmontering hjemme hos dig, opbevaring i opvarmet robothotel, rengøring, service, herunder udskiftning af knive og opdatering af software, samt geninstallation, og test af at robotten kan køre til foråret.

Bosch indego S500 robotaplæneklipper

Inkl. ladestation og første års vinteropbevaring (værdi 1.500 kr.) Klippehøjde 30-50 mm og klippebrede 19 cm. 18V. Litium-ion. Maks. hældning: 27%. Plænestørrelse: op til 500 m2. Vægt: 7,6 kg.