Særtilbud fra SPIES

Rabat

250 kr. pr. person, klik på den røde knap "bestil rejsen" og se, hvordan du gør.

Bemærk

Rabatten gælder nye bestillinger - dvs., at har du allerede indbetalt på en rejse, kan du ikke benytte medlemsrabatten.

Samarbejdspartner

SPIES
Ferie i udlandet

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

SPIES

Bestil din rejse

Indtast dit gyldige medlemsnummer i den hvide boks klik på ok og få linket til bestilling af afbudsrejser. 

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Udvalgte tilbud - specielt til medlemmer af Ældre Sagen

Når du er Medlem af Ældre Sagen, får du altid mindst 250 kr. i eksklusiv rabat pr. person. Og netop her får du et udvalg af gode tilbud på hoteller, der egner sig godt til voksne gæster, der rejser uden børn. Klik på "Bestil rejsen" her på siden og se, hvordan du gør. 

Rejserne opdateres hele tiden, så det betaler sig at kigge forbi ofte.

Bestil trygt din rejse med Spies

Spies vil gerne have, at du skal føle dig tryg, når du rejser med dem. Både før, under og efter din rejse. Derfor får du nu deres afbestillings- og ændringsforsikring uden at betale ekstra, når du bestiller en ny rejse med Spies.
Dette gælder kun nye bestillinger.

Klik for mere information her

Klima kompensation

Spies vil gøre det enkelt for deres gæster at rejse bæredygtigt, og har derfor valgt at kompensere for alle flyrejser. Derudover har de valgt at klimakompensere for de gæster, der bor på deres Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club by Sunwing, ligesom de klimakompenserer for transfer fra og til lufthavnen på alle deres rejsemål for samtlige gæster, der har bestilt plads på deres transferbusser.

Rejsebranchen skaber arbejdspladser og bidrager til mødet mellem kulturer, men den påvirker også udledningen af drivhusgasser. Spies føler et stort ansvar for og fokus på at fortsætte med at mindske udledningen og tager nu næste skridt i deres miljøarbejde og kompenserer derfor for udslip, som endnu ikke kan undgås.

Klik og læs mere her

Er du ved at planlægge en ferie med børn og børnebørn? 

Spies har mange dejlige familiehoteller at vælge mellem, og du får selvfølgelig Ældre Sagens medlemsrabat, så længe du selv deltager og står som betaler af alle rejser. Rabatten gives til alle værelser eller lejligheder og gælder to fuldt betalende pr. værelse/lejlighed, men gælder ikke ekstra opredninger.

Når mindst ti personer rejser sammen, er der mulighed for at opnå grupperabat. Men vær opmærksom på, at Ældre Sagens medlemsrabat IKKE kan kombineres med en grupperabat. 
 
Klik og læs mere her

Ældre Sagens medlemsrabat gælder nye bestillinger. Har du allerede bestilt en rejse – eller indbetalt på en rejse – kan du altså ikke benytte medlemsrabatten.

Rabatten kan IKKE sættes på billetten efter bestilling. For at få Ældre Sagens medlemsrabat skal du bestille rejsen her på siden, hvor du logger ind med dit medlemsnummer.