Spis på Ristorante L'Imperatore

tilbuddet

Gælder fra søndag til torsdag.

øvrigt

Tilbuddet gælder ikke på vores happyhóur på KUN østers til 10 kr. pr. stk.

Rabat

25% på menukortet.

bemærk

Se betingelserne nederst på siden.

Samarbejdspartner

Ristorante L'Imperatore CPH

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Se partnerinformation og bestil bord

Info om partner

Ristorante L'Imperatore CPH
Olufsvej 2, 2100 København Ø
Tlf.: 28 87 67 20
E-mail: info@limperatore.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil bord

Åbningstider

Hver dag fra 12.00 til 22.00.
Mandag lukket.

Oplev et stykke af Italien på Østerbro, når du besøger Ristorante L'imperatore. Tilbuddet gælder fra søndag til torsdag.

Italienske rødder

L’Imperatore er åbnet af Armando Di Raffaele og hans hustru Denise Dalsgaard. Værtsparret har en hel del erfaring, når det kommer til italiensk mad. De har i forvejen eget importfirma og har længe været at finde i Torvehallerne ved Italian Deli og Organic.

Derudover er Armando nærmest født ind i de italienske kødgryder, da han som barn har spenderet en hel del tid i sin fars restaurant på Sicilien. I sine unge teenageår, inden turen gik til Danmark, var Armando køkkenchef i farens restaurant, og hans store drøm var at åbne sit eget en dag.  Armando og Denise har tidligere haft en italiensk restaurant på havnen i Dragør og åbnede sidenhen en restaurant i den norditalienske by Bolzano. Restauranten i Bolzano lever i dag i bedste velgående, men styres af Armandos søster, så Armando og Denise kan fokusere på Østerbro-restauranten L’imperatore.

Et stykke af Italien på Østerbro

Hos L’imperatore, der i øvrigt betyder kejseren, er der fuld fokus på autentisk italiensk madlavning. De serverer ikke pizza, men fokuserer i stedet på andre italienske og især sicilianske specialiteter som eksempelvis frisk hjemmelavet fettuccine med vildsvin, alt godt fra havet, røde kæmpe rejer eller hummer. Du kan også smage deres velsmagende risotto med blæksprutte i eget blæk eller hjemmelavede ravioli med svampe og trøfler.

Menukortet er bygget op af antipasti (forretter), primi piatti (pasta/risotto), og secondi med enten pesce (fisk) eller carne (kød), så der er lidt af hvert at vælge mellem. Det samme gælder vinkortet, der især har fokus på topvine fra hjemlandet. Her er både Baroloer og Brunelloer og mange andre lækkerier at gå på opdagelse i.

Alle råvarer er friske og af høj kvalitet, frugt og grønt er økologisk og brød og pasta er altid frisk og hjemmelavet. 

Spis ude med Ældre Sagen

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på restauranten på udvalgte dage.

Restauranten giver 25% på menukort og andre skiltede priser på mad.

  1. Rabatten gælder ikke drikke- eller tobaksvarer.
  2. Du skal vise et gyldigt Ældre Sagen-medlemskort, når du bestiller maden.
  3. Tilbuddet gælder for kortholder samt op til 3 gæster - ved familiemedlemskab op til 6 gæster. Tilbuddet gælder ikke, hvis du bestiller til selskaber større end ovennævnte antal, heller ikke ved fremvisning af flere medlemskort i et selskab.
  4. Når du bestiller maden i restauranten, skal du huske at meddele, at du er medlem af Ældre Sagen.  
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer.