Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Miniferie Deluxe i Ribe

3 nætter i ferielighed i Ribe Byferie inkl. morgenkomplet, opredte senge og håndklæder. Plads til 2-7 pers. Ribe Byferie er et prisvindende feriecenter i hjertet af smukke gamle Ribe.

Samarbejdspartner

Ribe Byferie

Medlemspris

Fra 1.616 kr. pr. person v/ 2 personer i delt lejlighed. Hvis kun 1 pers. i boligen: Tillæg kr. 180 pr nat. 10% rabat er fratrukket medlemsprisen. 

Ankomst

Ankomst 1. - 30. juni 1.782 kr. v/2 personer i delt lejlighed.

Ankomst 1. juli - 28. august 2.322 kr. v/2 personer i delt lejlighed.

Tilbuddet gælder også venner og familie, når blot den, der bestiller er medlem af Ældre Sagen.

Elbil

Kommer du i elbil findes der ladestander på stedet. Den er placeret på parkeringsområdet lige ved siden af den indhegnede parkeringsplads.

Vis på kort

Ribe
Vis tilbud på kort

Prisen inkluderer:

  • 3 nætter i 4-stjernet ferielejlighed
  • Opredte senge og håndklæder
  • 3 x morgenkomplet
  • Sen afrejse kl. 11.00
  • Også muligt at vælge 4-5 nætter

Miniferie deluxe

Ribe Byferie er beliggende få min. gang fra den middelalderlige bykerne med et rigt kultur- og handelsliv, og er kendt for sin høje standard.

Lækre ferielejlighed med opredte senge og håndklæder. Morgenkomplet alle dage, der afhentes i receptionen, pakket enkeltvis til hver bolig. Sov lidt længere på afrejsedagen, I har lejligheden til kl. 11.00. Gælder dog ikke i juli/august - her forkæles I med en flaske vin eller 2 Ribe øl i stedet.

Alle boliger er indrettet med 1 eller 2 soveværelser, køkken, stue og badeværelse. Altan eller gårdhave med havemøbler. Valgfri ankomstdag.

Ferielejlighederne ligger i gåafstand fra bymidten, der byder på hyggelige spisesteder, specialbutikker, mange seværdigheder og mere end 100 fredede bygninger.

Kør ud til diget og nyd en gåtur på forlandet. Op mod 12 mio. fugle passerer hvert år området på træk. Se stære, ryler og gæs. Perioden marts-maj og september-november er bedst, hvis man vil opleve de store fugletræk.   

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 79 88 79 88
E-mail: info@ribe-byferie.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem