Rabat på selskaber, møder & events

Tilbuddet

Gælder fra d. 9. marts - 31. december 2020 alle ugens dage.

Drikkevarer

Fra priser på sodavand 40 kr. pr. stk. og fra priser på et glas vin er 75 kr. pr. glas eller fra 300 kr. pr. flaske. Filtreret vand med/uden brus ad libitum er inkl. ved bestilling af en 3-retters selskabsmenu.

Rabat

10% på alle selskaber, møder og events for min. 9 personer på alle Tholstrups 9 restauranter. Rabatten gælder på maden og ikke drikkevarer.

Samarbejdspartner

Tholstrups Restauranter

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Tholstrups Restauranter
Tlf.: 33 30 07 40

Bestil selskab

Ved forespørgsler & bookinger kontakt:
Email: sales@tholstrup.dk
eller ring på tlf. 33 30 07 40

Angiv dit medlemsnummer ved alle henvendelser.

Skal du fejre en rund fødselsdag, samle familien eller er I blot mere end 9 venner der skal samles, så har du mulighed for at få 10% rabat på selskabsmenuen på en af Tholstrups 9 restauranter.

Tholstrup tilbyder ni unikke lokationer i indre København til både selskaber, møder & events. 

Alle de ni lokationer tilbyder lokaler med sjæl og charme,  historiske vingesus og unikke madoplevelser. De danner rammen om alt fra små til større selskaber.

Alle selskabslokaler kan sættes op efter behov og ønsker, og er super egnet til alle typer af selskaber/møde & events såsom bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb og div. anledninger/fejringer eller hel- 0g halvdags møder.

Pauserne kan tilbringes på lokationernes terrasser, hvor der er både sol og udsigt over charmerende Nyhavn eller Gråbrødretorv, tæt på både metro og S-tog.  Rabatten gælder på alle selskabsmenuer der findes på hjemmesiden  www.tholstrup.dk

Alle selskabslokaler kan sættes op efter behov og ønsker og er super egnet til alle typer af selskaber/events såsom bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb og div. anledninger/fejringer.