Charterrejse til Kreta med Bravo Tours

Medlemspris

Fra 2.998 kr. pr. person i delt lejlighed.

Enkeltværelsestillæg

560 kr. pr. person.  (33% til Ældre Sagens-medlemmer er fratrukket). På dette tilbud kan der opnås yderligere 6% rabat. 

Rabat

Spar op til 1.000 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen. 

Afrejse

Fra Billund eller København  1 uge Den 17/4, 19/4 (BLL), 24/4 2020: 2.998 kr.

Den 26/4, 1/5, 3/5, 8/5, 10/5 2020: 3.998 kr.

Fra Aalborg 1 uge

Den 10/4, 17/4, 24/4 2020: 2.998 kr.

Den 1/5 og 8/5 2020: 3.998 kr. 

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Afrejse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Rejs med Bravo Tours til Grækenland og nyd stemningen på den femtestørste ferieø i Middelhavet. Der er afrejse fra København, Billund og Aalborg.

Kreta – Danskernes feriefavorit i Grækenland 

Kreta er den største af de græske øer, og samtidig den femtestørste ø i Middelhavet. På Kreta oplever man umådelig stor venlighed og gæstfrihed, og man behøver ikke at tage langt væk fra ferieområderne for at opleve den ægte græske kultur. Uanset hvor I kører hen, så har Kreta rigtig meget at byde på.

Det er ikke uden grund, at Kreta er feriefavoritten i Grækenland. Smuk natur, små bugter og brede sandstrande gør øen ideel!

Mere end sol og strand

Kretas feriebyer ligger primært langs kysten og starter Chania, der er øens hovedby. Chanias centrum har masser at byde på – både for shoppere, kulturelskere og gastronomer. Der er muséer, arkæologiske udgravninger, markeder, lædergaden og masser af restauranter og caféer. Ønsker I at være mere fysisk aktive på ferien, kan I tage en udfordrende cykeltur i den smukke natur eller en dykkertur under havets overflade ned i de mange grotter.

En ferie på Kreta

Er en ferie med et varmt og solsikkert klima, skøn natur og dejlige strande. Uanset om I ønsker en afslappet daseferie, lidt mere aktivitet eller en ferie med kulturelle perler, er Kreta et godt valg. Man kan for eksempel nævne de kilometervis af skønne strande; den bjergtagende Samaria-kløft, der lokker med en 16 km lang vandretur eller øens enestående seværdigheder fra oldtiden.

Agii Apostoli – bo børnevenligt og tæt på Chania 

Under fem kilometer fra Kretas berømte hovedby Chania ligger Agii Apostli – det perfekte valg, hvis I gerne vil nyde nogle af øens bedste strande.

Børnevenligt og smukt

Agii Apostli er mest kendt for sine skønne, børnevenlige strande, der ligger godt beskyttet i tre små bugter. Det gyldne sand og de børnevenlige strande tiltrækker hvert år mange turister. Her kan I let tilbringe en afslappende ferie. Den mest kendte strand er Chrissi Akti, der betyder ”den gyldne strand” – et meget passende navn. Byen har også et fint udvalg af restauranter, caféer og barer – og søger I mere byliv, ligger Chania blot en kort køretur væk. En del af Agii Apostoli er også naturbeskyttet, og derfor er der flere grønne områder i byen.

Cretan Dream lejligheder

Skønne omgivelser og super strand meget tæt på Cretan Dream er en skøn ramme for jeres ferie. Hotellet er charmerende indrettet og har alt, hvad I behøver, til en pragtfuld ferie meget tæt på. Blot 100 meter fra hotellet ligger en vidunderlig strand, hvor I kan dase, slikke sol og bade i det forfriskende hav. I kan også tage ind til Chania, der er en skøn by med spændende seværdigheder gode restauranter og et rigt handelsliv. I når let til Chania med bus eller taxa.

Til lejlighederne hører et smukt poolområde med skyggefulde områder, stor swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller. På hotellet kan du også benytte den lækre restaurant, den fine bar eller handle i minimarkedet.
Cretan Dream er et meget populært valg blandt vores gæster. Det er hyggeligt, velholdt og har en fantastisk beliggenhed. Kort sagt det perfekte valg for rigtig mange af vores gæster. 

Prisen inkluderer

  • Flyrejse fra Billund, Aalborg eller København til Kreta tur/retur
  • Cretan Dream Lejligheder
  • Dansktalende rejseledere