Scandic i Danmark og Norden

Få 20% på ophold i Danmark

Du får 20% rabat når du overnatter hos Scandic i Danmark i weekender og ferieperioder. Scandics populære morgenbuffet er altid inkluderet i opholdet. Rabatten fratrækkes dagens FLEX pris.

Bemærk

Hvis du oplever, at du ikke kan booke tilbuddet (på web eller telefon) kan det skyldes, at tilbuddet er lukket i ekstra travle perioder, ferieperioder eller ved besøg af store grupper.

Få op til 15% i Skandinavien

Få 15% rabat på overnatninger i Norge, Sverige og Finland i weekender og ferieperioder. Scandics populære morgenbuffet er altid inkluderet i opholdet. Rabatten fratrækkes dagens FLEX pris.

TIlbuddet

Se under ”Partnerinformation og Bestil,” hvornår tilbuddet gælder. Ved check-in på hotellet skal du vise dit gyldige medlemskort.

Samarbejdspartner

Scandic

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Scandic
Web: Gå til hjemmesiden

Du kan ikke booke værelse ved at kontakte hotellerne direkte.  

Book værelse online her
Anvend bookingkoden: AEL 

Oplys altid, at du er medlem af Ældre Sagen og vis dit medlemskort, når du tjekker ind på hotellet.

Gælder på følgende dage

Tilbuddet gælder torsdag til søndag på Scandics hoteller i Danmark.

Tilbuddet gælder fredag til søndag på Scandics hoteller i Norge, Sverige og Finland.
 
Tilbuddet gælder på et begrænset antal værelser.

Rabat på overnatning på Scandic

Scandic har flere typer af priser. FLEX prisen er den variation, der gør det muligt at ændre eller annullere reservationen helt frem til kl. 18 på ankomstdagen. Priserne afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. Under knappen ”Partnerinfo og bestil” kan du se hvornår tilbuddet gælder. Husk at fremvise dit medlemskort ved check-in på hotellet.

Fokus på komfort og smukke omgivelser

Efter omfattende renoveringer på flere af vores hoteller med fokus på nyt, nordisk design, matcher den inspirerende indretning nu i højere grad også vores optimale beliggenheder. Så ligegyldigt hvor i landet du skal hen, bliver du budt velkommen til endnu smukkere omgivelser og høj komfort. Læn dig tilbage og nyd et hyggeligt ophold, hvor der er tid til at nyde den afslappende atmosfære. 

Altid nær dig

Med 25 hoteller i Danmark og mange flere fordelt over resten af Norden er vi altid nær dig og dit rejsemål i Skandinavien. Du finder de danske Scandic hoteller i alle større byer, helt fra København i øst til Esbjerg i vest og fra Aalborg i Nord til Sønderborg i Syd, så der er helt sikkert noget for lige netop dig. Husk at medbring og vis dit medlemskort, når du ankommer til hotellet. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hoteller!