Ophold på Comwell Kolding

Medlemspris

Fra 320 kr. pr. person i delt dobbeltværelse, normalpris 399 kr.

Ankomst

Tilbuddet er gældende med ankomst fredag til søndag i hele 2020 samt udvalgte ferieperioder.

Du kan gøre brug af tilbuddet ved at booke online, på telefon eller gå ind fra gaden. Ved brug af telefon eller ’walk-in’ er det vigtigt, at du oplyser, at du er medlem af Ældre Sagen således, at de 20% bliver fratrukket regningen.

Rabat

20% på overnatninger. Inkluderer værelse og morgenmad. Gælder ikke på diverse pakkeophold og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Bemærk

Vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort ved ankomst.

Samarbejdspartner

Comwell Hotels

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Comwell Hotels
Web: Gå til hjemmesiden

Kontakt hotellet

Comwell Kolding
Skovbrynet 1, 6000 Kolding 
Bestilling på tlf. 76 34 11 00
Mail: hotel.kolding@comwell.dk

Besøg Kolding og få rabat på overnatninger på Comwell Kolding. Hotellet ligger med udsigt over Kolding by og tæt på fjorden. Få rabat på dine overnatninger som medlem af Ældre Sagen.

Rabat på overnatning på Comwell Kolding

Comwell Kolding ligger centralt i landet med udsigt over Kolding by og fjord. Alle vores medarbejdere har samme indstilling: Du skal føle dig hjemme, når du er ude. Lige fra første færd vil du mærke en varme og gæstfrihed, der gør, at du ikke skal tænke på andet end at nyde opholdet.

I tilknytning til Comwell Kolding ligger Kolding Teater, der tilbyder en bred vifte af oplevelser - fra teaterforestillinger, til stand up og store koncerter. Det er derfor muligt at bo på hotellet, og gå direkte ind i teatret og få en uforglemmelig oplevelse.

I prisen er inkluderet

  • Overnatning i delt dobbeltværelse.
  • Stor, lækker morgenbuffet.