Besøg Strandingsmuseum St. George

Rabat

25% på entréen. Tilbuddet gælder for kortholder.

Medlemspris

67,5 kr. Normalpris 90 kr.

Tilbuddet

Gælder for kortholder, ved familiemedlemskab begge navne på kortet.

Samarbejdspartner

Strandingsmuseum St. George
Ulfborg

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Strandingsmuseum St. George
Vesterhavsgade 1E, 6990 Ulfborg
Tlf.: 21 18 80 05
E-mail: info@strandingsmuseet.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Billetter

Købes på museet, vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort for, at opnå rabatten.

Åbningstider

Åbent hver dag 10.00-17.00 fra den
8.2. - 29.11. og 27.-12. - 30.12. 2020.
 

Strandingsmuseum St. George

Museet fortæller dramatiske strandingshistorier om de tusindvis af skibe, der gennem historien er forlist på den farlige jyske vestkyst. Det er beretninger om liv og død, heltemod og næstekærlighed, og om kystbefolkningens møde med søfolk, skibe og varer fra hele verden.

I centrum er beretningen om en af verdenshistoriens største strandingskatastrofer, der skete ud for Thorsminde i julen 1811, hvor de to engelske linjeskibe HMS St. George og HMS Defence gik på grund under en orkan, og næsten 1400 mennesker omkom. Kun 17 kom levende i land. Man følger de to skibe på deres sidste, dramatiske rejse og lærer om livet ombord gennem de mange genstande, som dykkere har bjærget fra vragene. Man kommer også helt tæt på St. George’s kæmpestore ror, der hænger i tårnet. Fra tårnrummet er der en storslået udsigt. 

Museets stemningsfulde udstillinger inviterer til at gå på opdagelse, lytte til fortællingerne, prøve de interaktive spil, se filmene og klæde sig ud som engelske marinere anno 1811. Man må gerne kigge ned i skuffer og ind i skabe, og man kan dykke ned i marinarkæologens fascinerende univers med lommelygte og lege på havets bund uden at blive våd. 

Tag en shoppetur i den velassorterede museumsbutik og nyd et måltid på Restaurant St. George med udsigt til hav og havn og til den udendørs, maritime legeplads.