Rabat på M/S Museet for Søfart, Helsingør

Rabat

20% på entrebilletten

Normalpris på billetterne

Voksne: 120 kr.
Børn under 18: Gratis

Rabatten fratrækkes ved køb på stedet.

Samarbejdspartner

Museet for Søfart
Helsingør

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør
Tlf.: 49 21 06 85
E-mail: info@mfs.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb af billetter

Billetterne købes på Museet for Søfart.

Ny udstilling fra 8. januar 2021 til 29. august

Til januar åbner vi en stor ny udstilling ‘OCEANISTA – Havet’ & moden gennem 100 år.

Matroskraver, striber og uniformer. Skibe, bølger og sexede sømænd. Havet og søfarten har gennem tiderne været en af modens allerstørste inspirationskilder. Dette særlige kapitel i historien er omdrejningspunkt i vores næste udstilling ‘OCEANISTA’

Gennem beklædningsgenstande, film, fotos og interviews belyser udstillingen, hvordan moden op til i dag har hyldet, lånt og stjålet fra den maritime stil og kultur. Moden er blevet brugt til at udtrykke patriotisme, oprørstrang og seksualitet – og sætte temaer som køn, identitet, klima og bæredygtighed på den politiske agenda. I udstillingen følger vi havet og søfartens vej ind i folkemoden og helt ud på den internationale modescene. Dette gøres gennem en enestående samling af både (ydmyge) og unikke beklædningsstykker og kunstværker.

M/S Museet for Søfart

På M/S Museet for Søfart venter der en sansemættet oplevelse med skrånende gulve, interaktive og stemningsfulde udstillinger - og et fascinerende indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation igennem tiderne med fokus på både de store historiske linjer og de personlige beretninger.

Siden åbningen i 2013 har M/S Museet for Søfart vundet en række internationale priser for både udstillingerne og arkitekturen, der er placeret rundt om en tørdok – det tidligere Helsingør Skibsværft.

Berlingske Tidende har kaldt museet ’Det smukkeste hul i jorden,’ og BBC har udnævnt museet til "One of the eight greatest new museums".

Der fortælles om søfartens mytologi og om teknologien, der har gjort det muligt at navigere på verdenshavene. Samtidig bliver man klogere på, hvordan søfarten har bundet verden sammen - helt fra 1700-tallets blomstrende handelsperiode og frem til nutidens globale samfund, hvor over 90 procent af alle varer fragtes til søs, inden de ender i vores indkøbskurve.

Om M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart er tegnet af verdenskendte BIG - Bjarke Ingels Group. Museet ligger i smukke omgivelser ved Helsingør Havn og med Kronborg som nabo.

Museet indeholder også en café med smuk udsigt til tørdokken, hvor man kan indtage frokost, øl, vand, kaffe og kage. Museet har også en butik med brugsgenstande, bøger og design med et maritimt twist.