Rabat på M/S Museet for Søfart, Helsingør

Normalpris på billetterne

Voksne: 120 kr.
Børn under 18: Gratis

Rabatten fratrækkes ved køb på stedet.

Rabat

20% på entrebilletten

Samarbejdspartner

Museet for Søfart

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør
Tlf.: 49 21 06 85
E-mail: info@mfs.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb af billetter

Billetterne købes på Museet for Søfart.

Rabat på museum. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entrebilletten. På museet kan du fortabe dig i film, genstande og tekster i timevis – eller du kan gå igennem udstillingen på 20 minutter og stadig få et glimt af søfartens fortid som nutid, dens strukturer og elementer.

En inspirationskilde, der lever for fuld udblæsning

Selvom Kløvedal ikke selv er her mere, så inspirerer han os stadig til at turde drømme, til at smide trygheden overbord, de faste stillinger og skrue helt ned for “onlineheden”.

Det er præcis formålet med udstilling “Frihedens Værksted”, som du kan opleve på M/S Museet for Søfart.
Udstillingen er langt fra kun for de søfarts-interesserede, den er nemlig også til for børnefamilierne, unge og gamle. Her kan man komme og lade sig inspirere til at tage på eventyr, måske helt bogstaveligt rykke teltpælene op, pakke børnene og tandbørsterne og tage ud og opleve verden - enten resten af livet, et år, en uge, i drømmene eller bare den eftermiddag, til dokken i søfartsbyen Helsingør.
 
Publikum får et sjældent indblik i detaljen og det store udsyn, der formede Kløvedal, i alt fra Kløvedals første sekstant, som var uvurderlig for at kunne sejle Nordkaperen før Gps’en til tre helt nye værker, skabt af kunstneren Hans Krull, der portrætterer Kløvedal som barn, ung og gammel. Undervejs genser man film- og TV klip, hvor Troels Kløvedal selv fortæller om de ting og de rejser, der har formet ham som menneske. Alt sammen en stadig buldrende kedel af inspiration og refleksion til alle os andre, om hvordan vi har levet og i fremtiden vil leve vores liv.

M/S Museet for Søfart

På M/S Museet for Søfart venter der en sansemættet oplevelse med skrånende gulve, interaktive og stemningsfulde udstillinger - og et fascinerende indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation igennem tiderne med fokus på både de store historiske linjer og de personlige beretninger.

Siden åbningen i 2013 har M/S Museet for Søfart vundet en række internationale priser for både udstillingerne og arkitekturen, der er placeret rundt om en tørdok – det tidligere Helsingør Skibsværft. Berlingske Tidende har kaldt museet ’Det smukkeste hul i jorden,’ og BBC har udnævnt museet til "One of the eight greatest new museums".  
Der fortælles om søfartens mytologi og om teknologien, der har gjort det muligt at navigere på verdenshavene. Samtidig bliver man klogere på, hvordan søfarten har bundet verden sammen - helt fra 1700-tallets blomstrende handelsperiode og frem til nutidens globale samfund, hvor over 90 procent af alle varer fragtes til søs, inden de ender i vores indkøbskurve.

Om M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart er tegnet af verdenskendte BIG - Bjarke Ingels Group. Museet ligger i smukke omgivelser ved Helsingør Havn og med Kronborg som nabo. Museet indeholder også en café med smuk udsigt til tørdokken, hvor man kan indtage frokost, øl, vand, kaffe og kage. Museet har også en butik med brugsgenstande, bøger og design med et maritimt twist.