Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Museum Sønderjylland - Besøg Kulturhistorie i Tønder

Besøg Kulturhistorisk museum i Tønder, her finder du skiftende særudstillinger om kulturhistoriske emner fra området. Få 10% rabat på entrebilletten. Entrébilletten gælder også til Kunstmuseet i Tønder.

Samarbejdspartner

Museum Sønderjylland

Rabat

Få 10% rabat pr. person på entréen i Kulturhistorie Tønder.

Bemærk

Gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne skrevet på kortet.

Vis på kort

Tønder
Vis tilbud på kort

Kulturhistorie Tønder 

Det kulturhistoriske museum i Tønder er en del af Museum Sønderjylland. Museet har hjemme i den ældre del af bygningskomplekset Museerne i Tønder, der blandt andet består af Porthuset fra det gamle slot, Tøndehus, med dets snoede trapper og fængselsceller med de indsattes graffiti. Slottet blev revet ned i 1750, men omridset markeres stadig af bøgehækken i parken bag museet.

I museets udstillinger er vægten lagt på det gode håndværk og den rigdom, der udsprang af Tønders placering som havne- og handelsby ved Vadehavet med fremragende eksempler på det håndværk af høj kvalitet, der kendetegner området: Kniplinger, sølv, møbler, hollandske fliser og fajancer. 

Du kan også se skiftende særudstillinger med kulturhistoriske emner, der rækker frem til nutiden, bagefter kan du besøge museets café for at nyde dagens fristelser. Læs mere om museets udstillinger

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Billetter købes på museet
  • Vis dit gyldige medlemskort når du køber billetter

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem