Besøg Koldinghus

Tilbuddet

Gælder for kortholder, ved familiemedlemskab glæder det for begge navne på kortet.

Rabat

20% på entrebilletten.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Samarbejdspartner

Koldinghus

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Koldinghus
Koldinghus 1, 6000 Kolding
Tlf.: 76 33 81 00
E-mail: museum@koldinghus.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Billetterne købes på Koldinghus. 

Vis dit gyldige Ældre Sagens medlemskort ved indgangen for at få rabatten. 

Åbningstider

Alle dage 10-17. Museet har dog lukket 24.12, 25.12, 31.12, 1.1
samt alle mandage i januar.

Besøg de mange spændende udstillinger i perioden. Koldinghus markerer H.K.H. Prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag med en stor udstilling. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entrebilletten.

Den 29. april 2019 fylder protektor for Museet på Koldinghus, Prinsesse Benedikte, 75 år. Museet markerer begivenheden med særudstillingen ”Prinsesse af tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75-års Danmarkshistorie”, der kan ses fra 28. april 2019.  Med udgangspunkt i fortællingen om Prinsessens liv og virke formidler udstillingen centrale begivenheder og udvalgte temaer i samfundsudviklingen i Danmark i de sidste 75 år. 

I udstillingen vil man gennem et udvalg af Prinsessens personlige brugs- og beklædningsgenstande komme helt tæt på Prinsessens personlige historie. 
 
Udover gallakjoler, smykker og ordner vil besøgende på Koldinghus også kunne opleve Prinsessens brudekjole fra 1968. 
Den 4 etagers store ruinsal på Koldinghus danner rammen om udstillingen; Hver etage behandler et centralt tema, som har været omdrejningspunkt i Prinsessens liv og virke, lige fra prinsesserollen til det store protektionsarbejde, som Prinsessen gennem årene har udført for en lang række nationale og internationale organisationer inden for bl.a. spejderbevægelsen, ridesporten og handicap- sundhedsorganisationer.  
 
Med udgangspunkt i Prinsessens protektionsarbejde sætter udstillingen fokus på en række temaer som f.eks. globalisering, velfærdsstaten, humanitært arbejde og demokrati.

Om Koldinghus

På Koldinghus kan du også opleve den prisbelønnede og enestående restaurering, som arkitektægteparret Inger og Johannes Exner igennem 1970'erne og 80'erne. har stået for.

Gå på opdagelse i slottets store sale og nyd udsigten over byen fra Christian 4.s Kæmpetårn. På Koldinghus kan du også se Danmarks største sølvsamling og store skiftende internationale særudstillinger. Besøg også Det Kongelige Udklædningsværksted, hvor du og din familie kan klæde jer ud i flotte renæssancedragter.