Besøg Karen Blixen Museet

Medlemspris

80 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Rabat

20% gælder for kortholder, ved familie medlemskab gælder det begge personer på kortet.

Samarbejdspartner

Karen Blixen Museet

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Sådan får du rabat

Info om partner

Karen Blixen Museet
Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst
Tlf.: 45 57 10 57
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan får du rabat

Billetter købes på museet, vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort, for at opnå rabatten. 

Oplev Karen Blixen Museet, du får adgang til hele museet, inklusiv Karen Blixens originale stuer og køkken, samt permanente udstillinger og særudstillinger.

Besøg Karen Blixen Museet

Karen Blixen Museet ligger smukt ved Øresunds kyst, huser Karen Blixens hjem og et fredet fuglereservat.

Karen Blixen (1885-1962) er en af Danmarks betydeligste forfattere i det 20. århundrede. Hun blev født hjemme og levede her resten af sit liv bortset fra 1914-1931, hvor hun havde en kaffefarm i Kenya. Hun ligger begravet i parken, som har været åben for offentligheden og drevet som et fredet fuglereservat siden 1958.

De mest kendte af Karen Blixens fortællinger er Den afrikanske farm og "Babettes Gæstebud", som begge er blevet filmatiserede og har vundet Oscars.

Karen Blixen Museet formidler Karen Blixens livshistorie. Karen Blixen var stærk kvinde, humorist, eventyrer, forgangskvinde for det bæredygtige, modeikon, forretningskvinde, international karrierekvinde og verdensstjerne.

I kan besøge Karen Blixens originale stuer og køkken fyldt med friske blomsterbuketter. Lad jer inspirere af Blixens billedkunstværker, bogsamling og brevkorrespondance. Oplev både vores faste udstillinger og vores særudstillinger med fokus på et sanseligt litterært udtryk. 
 
Karen Blixen Museet ligger på ejendommen Rungstedlund. Den ældste del af hjemmet stammer fra omkring 1680, da stedet var kro med tilhørende landbrug. Den ældste skriftlige kilde, der nævner Rungsted kro er fra begyndelsen af 1500-tallet, men den har sandsynligvis eksisteret længe inden.  

Rabat på museum

Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entréen når du besøger Karen Blixen Museet. 

Se museets åbningstider og løbende arrangementer på www.blixen.dk