Besøg Højer Mølle

Medlemspris

50 kr. pr. person. Rabatten fratrækkes ved køb af billetter.

Tilbuddet

Gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge personer skrevet på kortet.

Rabat

20% pr. person. Vis dit gyldige Ældre Sagens medlemskort når du køber billetter.

Samarbejdspartner

Museum Sønderjylland

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Museum Sønderjylland
Web: Gå til hjemmesiden

Besøg Højer Mølle

Højer Mølle
Møllegade 13, 6280 Højer
Tlf. 65 37 08 04

Entrebilletter købes på museet.

Fra sommeren 2019 præsenterer Høyer Mølle helt nye udstillinger og faciliteter, oplev det velbevarede sted og få 20% rabat på entréen som medlem af Ældre Sagen.

Højer Mølle

Højer Mølle fra 1857 er både et museum og et velbevaret kulturmiljø placeret på kanten af marsken – et fantastisk kulturlandskab, hvor kampen mod vandet har påvirket og præget mennesker og bygninger gennem århundreder. Nordeuropas højeste hollændermølle med magasiner, møllerbolig og den stemningsfulde møllehave byder på fortællinger om møllens historie og teknik. Nyd den imponerende udsigt over Tøndermarsken og Vadehavet fra møllen, gå en tur i møllehaven og nyd forfriskninger i caféen.

Fra sommeren 2019 præsenterer vi helt nye udstillinger og faciliteter. Sammen med Tøndermarks Initiativet og Nordea-fonden skaber vi spændende udstillinger og aktiviteter for hele familien med fokus på mødet mellem land og vand, livsvilkårene og det rige fugleliv. I Højer Mølle skal du som gæst kunne opleve og forstå Tøndermarsken gennem en moderne formidling og de nye udstillinger kommer til at rumme marskens historie og et klimalab målrettet børnefamilier og med fokus på aktiviteter.