Besøg Gl. Holtegaard

Medlemspris

65 kr. pr. person. Medlemspris: 32,50 kr.

Bemærk

Rabatten gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne på kortet. vis dit gyldig Ældre Sagens medlemskort når du køber billetter.

Rabat

50% på entrebilletten, rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Samarbejdspartner

Gl. Holtegaard

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Gl. Holtegaard
Attemosevej 170, 2840 Holte
Tlf.: 45 80 08 78
E-mail: gl-holtegaard@rudersdal.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Billetterne købes på museet. 

Åbningstider

Tirsdag-søndag: 12.00-17.00
Torsdag: 12.00-20.00
Mandag: Lukket

Kunsthallen er lukket den 23.-25. december samt 30. december-1. januar 2020.

Gl. Holtegaard er en kunsthal, som har til huse i Lauritz de Thurahs barokanlæg fra 1756. Haven, som omkranser Gl. Holtegaard, blev i starten af 00’erne genskabt med forbillede i Lauritz de Thurahs gamle barokvision for hus og have.

Gl. Holtegaard er en kunsthal, der præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med tre-fire skiftende udstillinger om året af både ny og ældre kunst. Det er Gl. Holtegaards ambition at præsentere ny såvel som ældre billedkunst, der aktualiserer historien og perspektiverer den tid, vi lever i i dag.

Kunsthallens placering i Lauritz de Thurahs historiske barokanlægs bygninger og udendørs arealer udgør en integreret del af kunsthallens udstillingsprofil. Netop placeringen gør, at samtidskunsten kan trækkes meget tæt på det historiske materiale, som Gl. Holtegaard er gjort af. Barokhaven betragtes altså som et udvidet udstillingsrum, der, på lige fod med De Thurahs arkitektur, nøje kurateres og iscenesættes i det årlige udstillingsprogram.

Gl. Holtegaard danner i løbet af året ramme om et mangfoldigt aktivitetsprogram, som knytter sig til udstillingerne samt Gl. Holtegaard som sted og kulturinstitution. Her er der tale om aktiviteter og arrangementer som artist talks, performances, foredrag, debatter, havevandringer, koncerter mm.

Følg med på Gl. Holtegaards hjemmeside www.glholtegaard.dk