Dansk Arkitektur Center

Rabat

20% Rabatten gælder for entre op til 2 personer og på køb af DAC Klubkort.

DAC klubkort

Medlemspris: 200 kr.
Normalpris: 250 kr.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Samarbejdspartner

Dansk Arkitektur Center (DAC)
København

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Dansk Arkitektur Center (DAC)
Bryghuspladsen 10, 1473 København
Tlf.: 32 57 19 30
E-mail: info@dac.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Billetter og DAC Klubkort købes på stedet eller bestilles online.

Indtast dit gyldige medlemsnummer nedenfor og få rabatkoden, der skal bruges til bestilling online og når du køber billetter i billetlugen. 

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Åbningstider

Alle dage undtagen torsdag kl. 10.00-18.00
Torsdag kl. 10.00-21.00

Faste lukkedage:

1. januar
24.- 25. december
31. december
Ny udstilling - Cecilie Manz udstiller design i verdensklasse

Udstillingen er åben fra i dag den 17. september og til 9. januar 2022.

Under 3daysofdesign åbnes udstillingen Nålen i høstakken i Dansk Arkitektur Center. Hvilke overvejelser, tvivl og tanker ligger bag et godt design? Hvor mange prototyper kræver udviklingen af en ny stol? Hvad betyder skala for form og funktion i en højtaler?
Alt det og meget mere kan de besøgende gå på opdagelse i, når en af Danmarks mest anerkendte designere Cecilie Manz inviterer inden for i sit designunivers.

I år tildeles Nationalbankens Jubilæumsfonds Hæderspris designeren Cecilie Manz, der gennem snart 30 år har formgivet design i forskellige skalaer; fra imponerende borde, over fascinerende lamper til sanselig brugskunst. Traditionen tro skaber hædersprismodtageren
en udstilling med egne værker. I år vises udstillingen for første gang i Dansk Arkitektur Center.

Arkitektur og design udgør rammerne om vores liv. Fra den mindste detalje til den største planlægning. Det budskab vil vi i Dansk Arkitektur Center gerne formidle til endnu flere. Derfor er vi glade for samarbejdet med Nationalbankens Jubilæumsfond,
som giver os mulighed for at vise designprocessens betydning, uanset hvilken skala, der formgives i. I udstillingen kan gæsterne opleve, hvordan en af Danmarks bedste designere, Cecilie Manz, griber den kreative proces an,” siger Kent Martinussen, direktør
i Dansk Arkitektur Center.

Med udgangspunkt i Manz’ arbejdsproces viser udstillingen nedslag i udvalgte forløb, der fortæller historierne bag. Arbejdet synes at minde om at finde nålen i høstakken, en kredsen omkring løsningen; et møjsommeligt myrearbejde med omveje, overvejelser, tvivl, tanker, skabeloner og skæve prototyper. En omhyggelig og stædig proces, om og om igen.

Udstillingen viser diversiteten i Manz’ arbejde; prototyper, industrielle projekter og one-offs. Fra badekar til bestik, fra møbler til trædesten, porcelæn, belysning og tasker. Det scenografiske greb er underspillet enkelt med podier i forskellige størrelser beklædt i Floyd tekstil fra Kvadrat i smukke, lysegrå nuancer. Der stilles skarpt på detaljer og et ’treasure cabinet’ rummer og fremhæver referencer, inspirationsgenstande, materialeprøver og det insisterende arbejde omkring farver.

Om Dansk Arkitektur Center (DAC)

Dansk Arkitektur Center (DAC) er et oplevelseshus for arkitektur, design og bykultur. Det ligger i det spektakulære BLOX i hjertet af København og byder på udstillinger, guidede ture, talks, workshops og meget mere for både børn og voksne. Du kan shoppe nye designs, kunst og bøger i DAC Design Shop eller nyde en kop kaffe i DAC Café med udsigt over Københavns havn.

Udstillinger med danske og internationale verdensstjerner

Oplev de nyeste tendenser og største stjerner i arkitektur og design, når du besøger DACs udstillinger. I de senere år har vi vist alt fra danskernes boligvaner til Olafur Eliasson, Dorte Mandrup og den største soloudstilling nogensinde af BIG-Bjarke Ingels Group. 

Arkitektur for hele familien

Tag dine børnebørn med i DAC. Børn har gratis adgang i DAC. Hver weekend er der gratis  familie-værksteder, hvor der bygges rumraketter, robotter og designes byer i VR.

På en skattejagt kan børn finde hemmelige ledetråde i bygningen, og slå sig løs på den store udendørslegeplads foran BLOX.  Adgang for voksne med entrébillet eller DAC Klubkort. 

DAC Café

I DAC Café oplever du København på ny – højt hævet over det pulserende byliv. Slå dig ned på en af vores tre store tagterrasser og nyd lækre nordiske retter, en forfriskende drink eller en god kop kaffe.