Besøg Danmarks Tekniske Museum

RABAT

Spar 25% på entrebilletten.

Bemærk

Tilbuddet gælder for de gyldige navne på medlemskortet og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Samarbejdspartner

Danmarks Tekniske Museum

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Sådan får du rabat

Info om partner

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25, 3000 Helsingør
Tlf.: 49 22 26 11
E-mail: info@tekniskmuseum.dk
Web: Gå til hjemmesiden
Åbningstider Tirsdag-søndag fra  kl. 10.00-16.00.
I skoleferier også åbent mandag.
 

Rabat på museum - som medlem af Ældre Sagen, får du rabat på Danmarks Tekniske Museum. Her får du det hele fra den første barnlige fascination af teknik, over den samtidskritiske syn på teknologien, til den nørdede indsigt i mekanik og funktion.

Det kan du opleve på museet

Historien om det moderne museum og alt det, der er blevet en naturlig del af dagligdagen.

Her er teknik i alle størrelser fra store dampmaskiner til glasøjne og mikrochips. Hverdagens tekniske vidundere fra vaskemaskinen til tv-apparatet. Historien om unikke opfindelser og folkene bag. Museet rummer også et kandestøberværksted fra 1920’erne og en brand- og rednings station fra omkring 1960.

Aktivitetstilbud til børn i alle aldre

Med alle tiders teknik er du snart lige så klog som en bog. Alle tiders teknik fører dig rundt i museets udstillinger og fortæller i børnehøjde om det, der var engang. Opdag for eksempel, hvor hurtigt Danmarks ældste bil kan køre eller hvor mange hverdagsteknologier som kamera og tv, der i dag er samlet i en mobiltelefon. Hvis I har lyst, kan I undervejs løse de ni opgaver, der knytter sig til og deltage i konkurrencen om en spændende præmie. 

Prøv også Den flyvende kuffert, der inviterer jer til at gå på opdagelse i museets spændende samling af ting og tingester. I kufferten finder I fire opgaver, der med afsæt i museets genstande udfordrer hele familien på både fantasi og fart. Hvor hurtige er I for eksempel til at komme i (brandmands)tøjet, og kan I finde hoved og hale på cockpittets mange knapper? Begge aktivitetstilbud er gratis for museets gæster.