Tag familien med på Jernbanemuseum

Rabat

25% på entrebilletten. Tilbuddet gælder for to voksne og op til tre børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré. Børn under 17 år har gratis adgang på bestemte dage.

Bemærk

Billetter købes på stedet.
Klik på "Sådan får du rabat" nedenfor og se, hvordan du gør.

Samarbejdspartner

Danmarks Jernbanemuseum
Odense C

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C
Tlf.: 66 13 66 30
Web: Gå til hjemmesiden

Køb af billetter

Du får 25% rabat på entréen for to voksne og op til tre børn (5-17 år) ved fremvisning af gyldigt medlemskort.

Børn under 5 år har altid gratis entré. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt.

Åbningstider

Museet har åbent alle dage kl. 10-16. Kun lukket den 24.-25. december, 31. december og 1. januar.

Tag familien med og besøg Danmarks Jernbanemuseum

Midt i Odense, lige ved banegården, har Danmarks Jernbanemuseum til huse i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold. De har 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse og se Danmarks ældst bevarede damplokomotiv fra 1868. I har adgang til mange af museets lokomotiver og vogne. I kan sidde på træsæderne i den to-etagers Klampenborg-vogn, stå i førerhuset på damplokomotivet fra 1954 og træde ind i postsorteringsvognen. 

Minitog og Børnebanegård

Lokomotiver og vogne fascinerer alle, og her er I velkomne til at røre, føle, lege og give fantasien frit spil. Tag de mindste gæster med på Børnebanegården, vores populære lege- og læreland, som er en banegård i børne størrelse. Her kan børnene lege lokomotivfører, sælge billetter og rejse til fjerne steder. Besøg også legeområdet med Duplo og Lego, hvor I kan bygge løs med skinner, tog og klodser. Udendørs har vi et stort lære- og legeområde med et kæmpe damplokomotiv og et vandtårn, hvorfra I kan rutsche. Hver dag kører det populære minitog inde eller ude, afhængig af vejret. Prøv så mange gange, I har lyst. 

 

Stort museum med god plads

På Danmarks Jernbanemuseum er der indført en række initiativer, der gør, at vi kan passe bedst muligt på hinanden, så museumsbesøget bliver en tryg oplevelse. Danmarks Jernbanemuseum råder over 10.000 km2, så gæsterne kan let fordele sig på området, inde som ude. Der er ekstra rengøring på museet, og der er opsat spritstandere mange steder på området. 

Museet har åbent alle dage kl. 10.00-16.00. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt. I er velkomne til at medbringe mad og drikke, som I kan nyde inde eller ude. Drikkelse og is kan købes i museets billetsalg. I udvalgte ferier vil vores café være åben.

Oplev stemningen på Danmarks Jernbanemuseum

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies