Tag familien med på Jernbanemuseum

Spar 25% på entréen

Tilbuddet gælder for to voksne og op til tre børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré. Børn under 17 år har gratis adgang på bestemte dage.

Bemærk

Klik på sådan får du rabat nedenfor og se hvordan du gør.

Samarbejdspartner

Danmarks Jernbanemuseum

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C
Tlf.: 66 13 66 30
Web: Gå til hjemmesiden

Bemærk

Du får 25% rabat på entréen for to voksne og op til tre børn (5-17 år) ved fremvisning af gyldigt medlemskort. Børn under 5 år har altid gratis entré. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt.

Åbningstider

Museet har åbent alle dage kl. 10-16. Kun lukket den 24.-25. december, 31. december og 1. januar.

Hygge i efterårsferien på Danmarks Jernbanemuseum 

Gratis adgang for børn og unge 

Tog fascinerer store og små. Kig forbi Danmarks Jernbanemuseum i Odense og få et par hyggelige timer sammen. Prøv det populære minitog. Det er både for børn og voksen, og vi kører hver dag i efterårsferien. Leg på den udendørs legeplads eller tag et kig på de flotte vogne og lokomotiver. I kan bl.a. komme tæt på de royale vogne, opleve rejselivet på 3. klasse, se den store sneplov eller den orange traktor fra ”Olsen-banden på sporet”. Har I været på Interrail, vil I elske ”Drømmenes Kupé”, som tager jer med ad Memory Lane. Kørsel med minitoget er inkluderet i entréen. Børn og unge (0-17 år) har gratis adgang. 
 Se efterårsferiens program her

Stort museum med god plads

På Danmarks Jernbanemuseum er der indført en række initiativer, der gør, at vi kan passe bedst muligt på hinanden, så museumsbesøget bliver en tryg oplevelse. Danmarks Jernbanemuseum råder over 10.000 km2, så gæsterne kan let fordele sig på området, inde som ude. Der er ekstra rengøring på museet, og der er opsat spritstandere mange steder på området. 

Museet har åbent alle dage kl. 10.00-16.00. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt. I er velkomne til at medbringe mad og drikke, som I kan nyde inde eller ude. Drikkelse og is kan købes i museets billetsalg. I udvalgte ferier vil vores café være åben.

 Oplev stemningen på Danmarks Jernbanemuseum