Besøg Møllebækkens Købmandsgård

Åbningstid

Der er åbent alle ugens dage fra 10.00-17.00 inkl. søndag. 

Entre

Der er gratis entre på museet.

Rabat

10% på alle varer ved forevisning af dit Ældre Sagen medlemskort.

Bemærk

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten gælder ikke i de andre butikker på området.

Samarbejdspartner

Møllebækkens Købmandsgård

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Møllebækkens Købmandsgård
Tåstrupvej 2, Ved Korporalskroen, 2690 Karlslunde
Tlf.: 46 15 10 09
E-mail: mollebaekken@gmail.com
Web: Gå til hjemmesiden

Bemærk

Vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort for at få rabatten.

Møllebækkens Købmandsgård er et levende museum med butikker bygget ud fra den gamle tradition anno 1908. I Købmandsgården finder du en masse spændende varer og det er nemt at få god gave inspiration. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat.

BESØG DEN GAMLE KØBMANDSGÅRD I KARLSLUNDE

Her fungerer alt som i gamle dage med gammeldags kaffemøller, messing kasseapparat og sjove gamle ting, der hænger ned fra loftet. Overalt er der minder fra fortiden, f.eks. gamle rationeringsmærker, kaffemøller, mælkeflasker, Richs kaffeerstatning og toiletpapir fra krigens tid.

Hos købmanden finder du også unikke varer, som f.eks. genoptryk af gamle klippeark og glansbilleder, friskmalet chokoladekaffe, hjemmeblandet te, øl fra de små bryggerier, trælegetøj, gammeldags bolcher, chokolade, gammeldags saftevand, julepynt, børnebøger, delikatesser, håndlavede sæber, gavekurve og meget mere. 

På første sal kan du besøge den store juleudstilling med elektrisk togbane, hestevogn, kane, nisselandskab og masser af julenostalgi. Den 100 m2 store juleudstilling er åben hele året rundt, og den er lavet, som dengang man trykkede næsen flad mod Daells varehus' juleudstilling i Nørregade i København. 

Møllebækkens købmandsgård ligger på en firelænget går ned til Møllebækken og på gården finder du også Møllebækkens iskagehus, hvor du kan nyde en isvaffel eller en pølse ved åen. Vil du hellere have rigtig frokost, så kan den nydes på Korporalskroen, der har til huse i nabobygningerne. Slutteligt skal også nævnes den lille ostebutik på gårdspladsen, og den smukke Karlslunde kalkgrav i gå afstand fra Købmanden.  

Det er en fantastisk oplevelse med en helt unik stemning, så tag børnebørnene med og lav en hyggelig udflugt til den gamle købmandsgård. 

Butikken ligger i forlængelse af købmandsgården