Rabat på maling spar 40%

Rabat på Maling

Spar 40% på den vejledende udsalgspris. Tilbuddet gælder Beck & Jørgensens egne produkter af maling og træbeskyttelse.

Andre tilbud

Du får også rabat på pensler og øvrige malervarer. Spar 25% på den vejledende udsalgspris.

bemærk

Tilbuddene gælder i de 17 til-knyttede forretninger.

Samarbejdspartner

Beck & Jørgensen

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Her finder du butikkerne

Info om partner

Beck & Jørgensen
Tlf.: 28 96 03 00
Find en butik nær dig

 

Find butik nær dig

Klik og find butik nær dig

Frederiksberg:

  • Mandag – torsdag: 06.30 – 15.30.
  • Lørdag: 08.00 – 13.00.

Rødovre:

  • Mandag – torsdag: 06.30 – 15.30.
  • Fredag: 06.30 - 15.30

Århus:

  • Mandag – torsdag: 09.00 – 17.30.
  • Lørdag:10.00-14.00.

Øvrige butikker:

  • Mandag – torsdag: 06.30 – 15.30.
  • Fredag: 06.30-14.30 

 

Sådan gør du

Du behøver ikke medbringe en rekvisition mere. Vis i stedet dit gyldige medlemskort når du køber malingen i en Beck & Jørgensen nær dig.  

Hos Beck & Jørgensen finder du alt inden for maling, træbeskyttelse og tilbehør til både indendørs og udendørs brug.

Rabat på maling fra Beck & Jørgensen

Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre. Beck & Jørgensens produkter foretrækkes blandt mange malermestre og er et rigtigt kvalitetsprodukt.

Fra 17 forretninger sælger Beck & Jørgensen alt, hvad du skal bruge, når du skal male, spartle eller sætte tapet op. Vis dit medlemskort i butikken og få rabat på maling. Rabatten gælder Beck & Jørgensens egne produkter.

Guldberg Håndlavet pensler - kvalitet gør en forskel

Malermesteren køber ikke den billigste maling - det kan nemlig ikke betale sig. God maling skal dække godt, være nem at male med og holde i mange år.

Det samme gør sig gældende, når det drejer sig om pensler. En god pensel taber ikke hårene, den er nem at male med og har et godt ergonomisk greb. En pensel, der ligger godt i hånden er guld værd, når man skal holde på penslen i flere timer. 

Guldberg Håndlavet pensler er gedigent dansk håndværk, udviklet i tæt samarbejde med danske malere gennem mere end 40 år. Alle Guldberg Håndlavet pensler har skafter af ubehandlet bøgetræ, og skafterne er ergonomisk udformet, så de ligger godt i hånden. Penslen er med syntetiske børster, der giver en god afgivelse af maling og et flot resultat. Penslerne er lette at rengøre og har en god slidstyrke og dermed en lang holdbarhed - det betyder, at en Guldbergpensel kan holde til mange maleropgaver.

Allergivenlig maling

Care 5 er Danmarks første og foreløbig eneste maling med allergimærket "Den Blå Krans". Malingen er uden konserveringstoffet MI og er resultatet af et samarbejde mellem Beck & Jørgensen og Astma-Allergi Danmark.

Care 5 har samme dækkeevne og er ligeså vaskbar som Beck & Jørgensen standardmaling. Malingen fås indtil videre kun i hvid, men Beck & Jørgensen forventer med tiden at lancere flere farvenuancer.

Se pressemeddelelse fra Beck & Jørgensen
(hent pdf)

TIPS & TRICKS TIL ET GODT RESULTAT

Du er altid velkommen i butikken, hvor veluddannet personale står klar til at hjælpe med gode råd og vejledning til dit maleprojekt.

Maling af loft og vægge

Skal du i gang med at male loft og/eller væg, og er du i tvivl om, hvad der skal til for at opnå det allerbedste resultat?

Læs guide til maling af loft og væg
(hent pdf)

Beskyt dit træværk

Hvad enten det er sommerhuset, stuen eller havemøblerne, der trænger til en opfriskning, har vi både produkterne og den faglige viden til at hjælpe dig. 

Læs 5 trin til det bedste resultat
(hent pdf)