Bedsteforældredage i Cirkus Arena

Medlemspris

150 kr. pr. terrassebillet. Normalpris 230 kr.

Forestillinger

Odense den 31. maj kl. 17.00. 

Rabat

80 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen. For at opnå rabatten skal du medbringe en kupon som du finder under partnerinformation og bestil.

Samarbejdspartner

Cirkus Arena

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Hent kuponen

Info om partner

Cirkus Arena
Web: Gå til hjemmesiden

Billetter

Hent kuponen her

Oplys venligst, hvilken dag du ønsker at komme i Cirkus Arena og, hvor mange billetter du skal bruge. 

 

Giv børnene en eventyrlig oplevelse, når Cirkus Arena byder indenfor til bedsteforældredag med "Cirkus Arena ifølge Bubber - Supercirkus 2019" i en ny by nær dig.

Bedsteforældre dage i Cirkus Arena

Rejs med Bubber ind i årets magiske cirkuseventyr fyldt med sang, cirkusløjer og et udpluk af verdens bedste artister i Cirkus Arenas nye forestilling ’Cirkus ifølge Bubber’. Oplev en original fortælling i en eventyrlig sammensætning, når Bubber viser jer alle afkroge af cirkus’ magiske verden.

Sammen vil I bl.a. møde de stærkeste håndstandere, som viser deres utrolige kræfter, når de en efter én vender verden på hovedet, og gruppen Duo Costache som får tænderne til at klapre i et nyt imponerende nummer. Vi møder også de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som er tilbage i manegen, hvor de suser af sted i deres globus til Arenas SUPERCIRKUS 2019.

Der er lagt op til 2,5 times sjov, medrivende og musikalsk underholdning med hele Danmarks Bubber og artister i verdensklasse, der vil imponere alle, som er klar på eventyr. 

Vi glæder os til at byde indenfor til et nyt eventyr for hele familien.