BonBon-Land, tag familien med

Hvornår

Parken åbner den 21. maj til den 25. oktober 2020.

Rabat

25% rabat på dagsprisen når du køber billetter. Tag op til 8 gæster med og få rabat.

Samarbejdspartner

BonBon-Land

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

BonBon-Land
Gartnervej 2, 4684 Holmegaard
Tlf.: 55 53 07 00
Web: Gå til hjemmesiden

Sådan gør du

Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor og klik ok. Herefter vil du få bestillingslink og guide til, hvordan du bestiller billetter.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Bestil her

Når du har købt billet, har du fri adgang til alle kørende forlystelser. Og så får du samtidig mulighed for at komme igen dagen 

efter for 0 kr. Husk blot at få stemplet din billet inden du forlader parken.

Du kan invitere op til 8 gæster med.

Tag familien med i BonBon-Land parken åbner d. 21. maj og sæsonen løber frem til den 25. oktober 2020. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på billetterne.

Sjoveste forlystelser i BonBon-Land

I BonBon-Land er alle kørende forlystelser (inkl. VR-oplevelsen) gratis, når du har betalt i entreen. Børn under 90 cm er som altid også gratis. Parken byder på oplevelser til de mindste som Leofarterne, Ormen og Sprutten, mens de modige voksne og større børn kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm eller måske Vildsvinet.

På et af de mange grønne arealer, kan I slå jer ned og holde en pause ved de mange bord-bænke sæt, eller I kan besøge vores spisesteder eller måske Isslottet. Børn elsker is på en sjov dag. 

Saml guldmønter og prøv suset

I vores unikke VR-oplevelse kan du og dit barn på over 120 cm med VR-briller opleve ”Den Hemmelige Verden”, mens I suser afsted i rutsjebanen. 

Du bliver overrasket undervejs – også næste gang du prøver den. For du når slet ikke at opleve og sanse det hele på én enkelt tur. Du kan samle op til 50 guldmønter med dine øjne, hvis du kan.

Vi ses til den sjoveste dag.