AQUA Akvarium & Dyrepark

Medlemspris

Fra 136 kr. pr. person. Normalpris 160 kr.

Rabat

15% på entréen, rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Rabat

Gælder for kortholder og en ledsager.

Samarbejdspartner

AQUA Akvarium & Dyrepark

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

AQUA Akvarium & Dyrepark
Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg
Tlf.: 89 21 21 89
E-mail: info@visitaqua.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Hvornår får du rabat

På alle dage som AQUA Akvarium & Dyrepark holder åbent.

Medbring medlemskort

Vis dit medlemskort i billetlugen. 
Du kan tage en ledsager med til rabatpris.

Rabat på forlystelsespark - Få 15% rabat på en dagsbillet til voksne til AQUA Akvarium & Dyrepark, hvor du møde fascinerende danske dyr som folder sig ud i vildt naturlige omgivelser.

Forbundet med naturen

I AQUA hyldes den danske natur. Du behøver slet ikke at rejse til regnskoven eller den afrikanske savanne for at kunne forundres og fascineres. Danmark har nemlig en unik natur fyldt med spændende dyr, som kan give dig fantastiske oplevelser, og som alle har en helt vild historie at fortælle dig… det handler bare om at lytte til den.

AQUA er et helt specielt sted i Danmark, hvor du kan møde danske dyr i vildt naturlige omgivelser. Præcis som i naturen – bare tættere på. Alle fiskene lever i naturlige søer og ikke i akvarier. Så forholdene, du finder i søerne, er de samme som ude i naturen. Det gælder også ude i den skønne park, som er fyldt med fugle, pattedyr og ikke mindst danske planter.

AQUA er direkte forbundet med naturen, helt bogstaveligt, og her følger livet årstidernes gang. Der venter derfor altid en  og fascinerende oplevelse, når du besøger AQUA.