Oplev Musicalen Lyset over Skagen

Medlemspris

Fra 196 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Oplev Musicalen den

10., 11., 15., 16., 17., august 2019 i Falkoner på Frederiksberg.
 
20. september 2019 - i Ceres Arena i Aarhus.

Rabat

35% på entrebilletten.

Samarbejdspartner

Billetlugen

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Køb billetter til Musicalen

Info om partner

Billetlugen
Tlf.: 21 58 46 03
E-mail: partner@billetlugen.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Køb billetter

Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor og få adgang til bestillingslinks og rabatkode.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Bemærk

Såfremt du har spørgsmål til billetkøbet, bedes du kontakte Billetlugen på 
tlf. 70 26 32 67

Oplev Musicalen om de kendte Skagens malere der i 2019 tager på Danmarksturné i en nyopsætning med nogle af de største danske musicalstjerner i rollerne som P.S. Krøyer, Marie Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher.

Lyset over Skagen - Musicalen om de kendte malere 

Et henrykt tusindtal af tilskuere jubler sammen med en begejstret presse, da Skagensmalermusicalen, LYSET OVER SKAGEN har premiere. Blandt de både 5-og 6-stjernede anmeldelser ved førsteopførelsen i 2007 var Ekstra Bladet og BT, mens Jyllandsposten udråbte forestillingen til at være "den bedste, nye danske musical i mange, mange år".

Der er meget at glæde sig til i denne sommerdrøm af en musical, som er set af 60.000. Og det bliver også ganske spektakulært, når stærke scener med mange af vore bedste musicalstjerner herhjemme udspiller sig i mesterinstruktøren Daniel Bohrs livgivende iscenesættelse.

Malerægteparret Krøyer spilles af Silke Biranell (Marie Krøyer) og Tomas Ambt Kofod (P.S. Krøyer). De støtter sig i nogen grad til "konkurrenterne", Anna og Michael Ancher, der dækkes af Nicoline Siff Møller og Jesper Lundgaard.

I en folklore-agtig ramme skildres skildres fisker- og kunstnerlivet på toppen af Danmark ved forrige århundredeskifte. Malerægteparret Krøyer, døjer begge med sindssygdom, og lader deres vanskelige gemytter folde sig ud i fuldt flor. Det handler ikke kun om indre dæmoner, men også ydre trusler. Et trekantdrama udspiller sig.

Dramatikken opstår, da Marie Krøyer under en udlandsrejse til Italien, forelsker sig i den unge, svenske komponist, Hugo Alfven, som af nogle regnes for en charlatan. Han spilles af den kendte skuespiller og operasanger, Joachim Knop, der har adskillige underholdende film og musicals bag sig, blandt andet Kærlighed ved første Hik, Anja & Victor filmene, Min Søsters børn. mfl.

I en særlig gæsterolle ses Linje 3 fænomenet Anders Bircow, der giver den både som nordjysk fiskeskipper og syditaliensk kok og hotelejer. I den rolle kommer han til indirekte at stå fadder til den ny alliance mellem Marie og Hugo. Men P.S. Krøyer tager kampen op, og finder strategiske veje til at imødegå truslen fra den fremmede svensker.