Fitnessmedlemsskab hos Fitness World

medlemspris

229 kr. pr. måned på Hold All + 9 kr. i betalingsgebyr. Du sparer 50 kr. Med dette medlemskab kan du træne ubegrænset Hold & Fitness i alle Fitness World centre i Danmark.

oprettelse

Oprettelsesgebyr 299 kr.
Er du allerede medlem af Fitness World, kan du konvertere dit medlemskab. Dette gøres i centeret, og sker efter de almindelige vilkår, hvor den nuværende aftale opsiges med lbn. måned + 1 måned og efterfølgende afløses af medlem-skabet gennem Ældre Sagen.

bemærk

Du kan kun melde dig ind, eller konvertere medlemskabet i dit lokale center - og tilbuddet gælder kun når du er tilmeldt betalings-service. Ældre Sagen har desværre ikke mulighed for at hjælpe med konvertering.

Fitness World har visse steder et medlemskab til 209 kr. pr. md. På dette medlemskab er der ikke medlemsrabat og det giver kun adgang til  Hold & Fitness i ét selvvalgt center.

Samarbejdspartner

Fitness World

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bliv medlem af Fitness World

Info om partner

Fitness World
Web: Gå til hjemmesiden

firmakode

For at melde dig ind i Fitness World skal du bruge en firmakode. Indtast dit Ældre Sagen medlemsnummer herunder for at få den aktuelle firmakode.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

meld dig ind

Oplys firmakoden når du henvender dig i dit lokale center, for at oprette dig som medlem af Ældre Sagen og opnå rabat. 

De skal hjælpe dig i centret, proceduren står på deres intranet.  Ældre Sagen har desværre ikke mulighed for at oprette dig elektronisk.  

Allerede medlem af Fitness World

Info om partner

Fitness World
Web: Gå til hjemmesiden

firmakode

For at konvertere dit Fitness World medlemskab og opnå Ældre Sagens medlemsrabat skal du bruge en firmakode. Indtast dit Ældre Sagen medlemsnummer herunder for at få den aktuelle firmakode.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Sådan gør du

Du skal henvende dig i dit lokale center og bede dem om at konvertere dit medlemskab.

De skal hjælpe dig i centret
, proceduren står på deres intranet.  Ældre Sagen har desværre ikke mulighed for at konvertere dit medlemskab elektronisk. Oplys firmakoden når du henvender dig. 


Rabat på fitness hos Fitness World - Træn ubegrænset - vælg mellem fitness-, styrke og holdtræning.

Rabat på Fitness

Som medlem af Ældre Sagen kan du træne hos Fitness World, til en særlig medlemspris. Medlemskabet giver dig ubegrænset fitness- og holdtræning i alle Fitness World centre i hele Danmark.

I udvalgte centre har Fitness World seniortræning. Du kan på fitnessworld.com se, hvilke centre der udbyder dette. Derudover anbefales hold som Stram Op, Effekt og Pilates.

Hvis du har brug for råd til, hvilken træning der vil være bedst for dig, kan du altid tage en snak med Fitness Worlds personale, eller købe en time med en personlig træner, som i samarbejde med dig lægger et træningsprogram.

I december har Fitness World valgt at sætte prisen op på deres abonnementer, men prisstigningen gælder ikke for medlemmer af Ældre Sagen, du sparer 600 kr. om året. Det vil sige, dit abonnement koster stadig til 229 kr. pr. måned når rabatten er fratrukket.