Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Arkitektur, design og kunst besøg Utzon Center

Besøg Utzon Center, der ligger på havnen i Aalborg. Museet ligger lige der, hvor Jørn Utzon selv gik ture som barn i Aalborg. Hos Utzon Center kan både børn og voksne føle, sanse og røre arkitekturen.

Samarbejdspartner

Utzon Center

Rabat

Få 25% rabat på entrebilletten. Rabatten gives mod fremvisning af medlemskort.

Rabatten

Gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

Vis på kort

Aalborg
Vis tilbud på kort

Den berømte arkitekt Jørn Utzon

Jørn Utzon er berømt for Operahuset i Sydney. Han var en de største og mest indflydelsesrige arkitekter i det 21. århundrede. Det var Jørn, der byggede Utzon Center i Aalborg i 2008, hvilket blev hans sidste værk, før han døde samme år.

Tag familien med i Utzon Center

Utzon Center er et udstillingssted for arkitektur og design. Museet har skiftende udstillinger, hvor du møder nogle af verdens bedste arkitekter og de nyeste strømninger. Utzon Center er for hele familien. Det perfekte sted at besøge for bedsteforældre og børnebørn.

På museet kan både børn og voksne føle, sanse og røre arkitektur. De hjælper dig til at forstå en verden af arkitektur, og gør arkitekturen håndgribelig og forståelig. Du har også mulighed for at deltage i workshops, foredrag, events, undervisning, guidede ture og byvandringer. Og masser af andre aktiviteter.

Læs mere om udstillingerne her

Bliver du sulten

Er det muligt at nyde en frokost på Restaurant Jørn, hvor du får mad i særklasse og byens bedste udsigt, hvor du kan følge livet på fjorden. Om sommeren kan du nyde den dejlige gårdhave, hvor der er plads til fordybelse over en stille kop kaffe eller et glas vin.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Billetter købes ved indgangen
  • Fremvis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort

Kontaktoplysninger

Telefon: 76 90 50 00
E-mail: info@utzoncenter.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem