Lej en dukaNEMT Computer

Medlemspris

Fra 510 kr. pr. måned for en dukaNEMT.

Bemærk

Omend du bestiller dukaPRO eller dukaNEMT, får du fastnet.nu med i tilbuddet for 510 kr. mrd.

gratis printer

Bestil nu og få en gratis printer og trådløs router med.

Betaling

Vær opmærksom på, at lejen på dukaNEMT eller dukaPRO først faktureres, når de to første måneder er gået. 

Tilbuddene

dukaNEMT med HP 250 computer + bredbånd = 510,-/md. 

dukaPRO med HP 250 computer + bredbånd = 510,-/md. 

Samarbejdspartner

Duka A/S

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Duka A/S
Tlf.: 77 34 18 18
E-mail: info@duka.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Lej en computer

Se mere på www.duka.dk/medlem eller ring til Duka på 77 34 18 18

Førstegangsbruger eller IT-haj?

Hvad enten du er førstegangsbruger af computere eller IT-haj, så er dette tilbud absolut værd at overveje. Med en computer-løsning fra Duka og en bredbåndsforbindelse fra fastnet.nu, så er du dækket, hvad angår IT i hjemmet. 

8 ud af 10 af Duka's kunder giver dem karakteren 9 eller derover på en skala fra 1 til 10. Det gør de blandt andet, fordi Duka mere end blot løser et problem. De gør deres brugere klar 'til kamp', når de møder diverse IT-problemer. Duka hjælper deres brugere videre og ruster dem til endnu en udfordring, hvis den måtte komme. Vi er i konstant udvikling og gør en dyd ud af at være der for vores brugere.  

dukaNEMT - til førstegangsbrugere

Hvis du ikke før har brugt computere, eller du synes at windows7, windows8 eller windows10 er for indviklet så er dukaNEMT computeren for dig. Duka har designet en simpel brugerflade, så du ikke behøver at bruge tid på alt det tekniske. Det hele er installeret og personaliseret for dig på forhånd, så du eksempelvis med det samme kan begynde at skrive mails, gå på netbank eller tjekke borger.dk

dukaPRO - til IT-hajen

Hvis du er vant til at bruge computere og er på udkig efter en ny, så er dukaPRO måske løsningen? Med dukaPRO slipper du for at tænke på opdateringer, backup og har altid en livline til Duka IT-support, som nemt og sikkert guider dig igennem udfordringerne. De mest gængse programmer er installeret på forhånd, så du slipper for at gøre det. 

Uden mad og drikke...

I 2018 er en computer ikke meget værd, hvis den ikke kan kobles på internettet. Derfor har Duka lavet et samarbejde med fastnet.nu. Fastnet.nu har igennem en lang årrække haft et tæt samarbejde med Ældre Sagen og tilbyder fastnet til uhyre billige priser. Fastnet.nu tilbyder en forbindelse via kobber tilslutning og kan klare op 31 M/bit i sekundet. 

Ring til Duka på 77 34 18 18, hvis du har spørgsmål til tilbuddet.